Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket választanátok az...

Melyiket választanátok az egyetemi tanulmányaitokhoz? Asus ZenBook UX3402ZA vagy egy belépő Macbook Air? Vagy esetleg valami más?

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Biztosan Windows-os gépet, mert sokkal jobb a kompatibilitás.

Az a ZenBook teljesen rendben van.

2023. aug. 4. 11:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi. Mondjuk itthon úgyis a rendes gépem szeretem ameddig oda vagyok meg biztos jó lesz.

Mondjuk telefonban kizárólag apple és jobb is, ha több pénzem marad, mert ilyen forint mellett a 15 pro max tuti nem áll meg 500 ezernél.

2023. aug. 4. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Telefonból mindegy, ICloud mehet Windows-n is.

IOS-t használok én is Windows mellett és nincs hátrányom belőle.

2023. aug. 4. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Zenbook. Az egyetemen lehet olyan programokat kell majd használnod, ami nem kompatibilis ios-el.
2023. aug. 4. 16:50
 5/5 anonim válasza:
Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott kedves kérdező, csak pont 1 évvel ezelőtt. Végül Zenbook lett, és megbántam. Előtte Macbookot használtam 6 éven keresztül imádtam, de az akksija tönkrement, meg már lassúcska volt, így váltani kellett. Maradjunk annyiban, hogy az infláció nem tett jót az almás gépeknek, így emiatt vettem Zenbookot. Ami miatt megbántam, az igazából, hogy nem olyan egyszerű, letisztult a Windows, tele van a Microsoft bloatwares felesleges alkalmazásaival, amiket még törölni se lehet. Emellett állandóan megy a ventilátor, az akkumulátor jó indulattal is bír 6 órát (úgy, hogy 14-18 órás üzemidőt ígértek, amiből én egy 10-et elvártam volna) PDF szerkesztésre, Word-re, meg böngészésre használom, és a Macbook ilyen használattal 2 napig simán kibírta volna. Egy óriási pozitívum a Zenbook mellé, hogy az OLED panel meseszép. Röviden ennyi.
2023. nov. 22. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!