Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó belépő szintű gamer PC?

Ez jó belépő szintű gamer PC?

Figyelt kérdés

Intel Core i3-10105F 3.7GHz

MSI B560M-A PRO

Team Group 16GB DDR4 3200MHz

FCPC Q07

KIOXIA EXCERIA 2.5 960GB

FSP Hyper K Pro 600W

PNY GeForce T600 4GB DDR6

Vga-ból azért erre esett a választásom. Mert tudom, hogy van erősebb már újonnan is ennyiért pl RX 6500 XT. Azonban nekem csak az Nvidia jöhet szóba.

Illetve ez RTX kártya. Ray Tracinget max csak kis felbontáson használnék. Viszont van benne dlss. És az is jó lehet néha ha több fps-t akarok pláne Performance módban. Gondolkodtam QHD játékon is Low-Medium grafikán. De 60 fps gondolom nem elérhető ezzel. Max a 30.

Ezen kivül teljesírményben azért lehetne egy gtx 1660/super körüli teljesítménye. Meg 6gb vramja. Mert elvileg gtx 1650 szint max a ddr6 miatt néhol picit jobb.

Illetve ha már Quadro kártya akkor grafikai munkára is jobban lehet használni mint egy GeForce vagy Radeon kártyát?

2022. júl. 16. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Van számodra egy rossz hírem, ez nem Geforce hanem Quadro T600. Egy egy "professzionális" munkaállomásokba való kártya sok megjelenítőhöz, grafikai munkákhoz, játékokra ez nem igazán alkalmas. Gyakorlatilag ez gyengébb, mint a mezei GTX1050.

A hardveraprón ennél olcsóbban kapsz GTX1070-et és GTX1660-at amik két és félszer ekkora teljesítményt produkálnak. Ezt amit összeálmodoztál a teljesítményről azt felejtsd el :D

A többire:

az i3-12100F 12 000-rel drágább, de sokkal jobban megéri ezt bevállalni. H610-es alaplapot 2-5000-rel drágábban találsz hozzá, mint az MSI amit néztél.

Ez alapnak jobb, teljesítményben sokkal jobb árban nem sokkal drágább. Ha a Quadro helyett bevállalsz egy használt GTX1070-et akkor a keret is megvan rá.

2022. júl. 16. 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:
2022. júl. 20. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!