A 6900Xt lehet a gond?
Üdv!
Röviden, vettem új procit, tápot és vga-t (5800x, Seasonic 1000, Powercolor 6900XTU)
Ideje volt már egy windows reinstallnak is, így tiszta minden.
Viszont
Feltettem a Dying Light 2-t, mondom kipróbálom, erre szaggat, majd BSOD - leírásban a ntoskrnl.exe pshed.dll-t dobja ki.
Azóta próbáltam sokmindent, de pár perc játék után meghal, persze nálam is van a 'coil whine' jelenség és bár furán hangzik, de olyan mintha az akadás szinkronban menne a nyöszörgés erősségével. Volt már aki tapasztalt hasonlót?
Persze majd napközben szerzek egy másik vga-t és kipróbálom úgy is, de addig is hajt a kíváncsiság.
Köszönöm!
Azt találtam erről, hogy hibás rendszerfile, elavult driver vagy memóriahiba okozhatja.
Esetedben a driverhiba gondolom kizárható, mert felteszem azt is frissítetted.
Szerintem ellenőrizd a memóriáid is.
Memória memtest86-al ok.
Viszont visszatettem az 5700xt-t, és láss csodát, minden jó. Lehet hogy a vga-n lesz a memória hiba? Na mindegy, hívom az ipont...
Seasonic px vagy tx van?
Windowst Microsoft oldaláról raktad media creation toollal vagy rufussal "okosba"? Eredeti a játék?
Azóta bonyolódott a helyzet.
azt hittem, hogy minden ok, de nem.
5700-el is kidobott, mostanság már nem BSOD hanem simán újraindul, eseménynapló szerint kernel-power 41.
Visszatettem az előző tápot + 5700 és így is kizárólag terhelésre újraindul, néha simán, néha bsod-val.
HWinfoval csináltatok log-ot, de semmi extra, minden tendben aztán egyszer csak újraindul.
Már csak a proci új, most azt is kiszedem és visszateszem az előző 3600-at - gyakorlatilag mindent visszaállítok eredetire
Ettől függetlenül ismét újratettem a wint, de most töröltem a partíciókat, minden más hdd-t kivettem, és semmi.
Ha proci csere után is ez lesz, összeverem egy lapáttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!