Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógépbe HDD-t mindegy,...

Számítógépbe HDD-t mindegy, hogy a boltba megyek érte vagy rendelem? Szempont: törékenység.

Figyelt kérdés
Személyesen akartam menni először az alkatrész érzékenységét figyelembe véve. De a boltba is ugyan úgy beszállítják, mint ahogy házhoz szállítom és vásárláskor a helyszínen amúgy se tudom kipróbálni. Szerintetek? Milyen tapasztalataitok vannak?
2023. aug. 1. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Te szinte biztos, hogy kevesebbet gyötröd, mire hazaér. Ne ejtsd le, minden mást kibír
2023. aug. 1. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem üzemel, akkor semmi baja nem lesz, ha megrázod vagy földre ejted 1-2x.

2.5"-osok jobban vannak védve, azt még bátran mozgathatod üzem alatt is. Lásd: laptop

2023. aug. 1. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Boltok jól be szokták csomagolni. Mindig épségben megjött.

Vettem már használtat, azt is gondosan becsomagolta az eladó.

Ebből károm még nem származott.

2023. aug. 1. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan érzékeny az, mint ahogy te gondolod.
2023. aug. 2. 05:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs áram alatt, az olvasófej parkolópályán van emlékeim szerint, azaz nem karcolja meg a lemezt akkor sem, ha leesik.
2023. aug. 2. 07:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A szállítást bírja, azt nem szereti, ha elejtik. Nyugodtan kérheted házhoz szállítással.
2023. aug. 2. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!