Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 6 ezer ft darabja az nem drága?

6 ezer ft darabja az nem drága?

Figyelt kérdés
[link]
2023. júl. 30. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Ahogy elnézem, ezekre csorgott a nyál jó sok éve, akkoriban vettem 2x1GB 667MHz-es zöld Samsungot, vauuu (az olyan mint most 2x8Gb 3200MHz DDR4) ilyen tök átlag.

Ezek ilyen kirakati drágaszágok voltak🤣

Igen, marha drága, igen az emberek 99%-nak 1Ft-ot nem ér, de aki ki akar maxolni egy RETRO gépet annak ez kincs.

2023. júl. 30. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

#7:

Sajnos nem. Írja is a leírásban, hogy:

"Csak együtt eladó a 4db, nem bontom meg. A 4db ára: 24000Ft."

"Garancia és számla nincs."

"Csak az van, amit a képen látsz."

"Alku, csere nincs."

"Személyes átvétel nincs."

"Kriptoval is fizethetsz, napi árfolyamon (ETH, ETC)."

Az értékelései nagy részét vevőként kapta, néha spamelve. Ha megnézzük azokat az eladókat, főképpen (mint pl. a legfrissebb, Novakij), Dropshipping-es emberek, egyértelmű AliExpress-es, Wish-es cuccokkal, többszáz aktív hirdetéssel.

Sajnos nem figyeltem oda és inkognító módban néztem (de majd megpróbálom visszakeresni), de konkrétan majdnem minden RAM-ot amit árul, pontosan ilyen eladóktól szerzett be 400-2000 közötti árakon.

Ha már a kérdező megtette, hogy felhívta rá a figyelmünket, így jelentettem az eladót (a többi hirdetése is ilyesmi) kapcsolatfelvételi lapon is, de jeleztem közvetlenül 1-2 Vaterás ismerősömnek.

Emellett jeleztem 1-2 NAV-os ismerősömnek is (nem ellenőrök, hanem olyan irodai személyek akik az ellenőrzés szükségességéről döntenek).

2023. júl. 30. 11:14
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
A leírásig nem mentem el, 24K irreálisan drága ezekért.
2023. júl. 30. 11:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is 24K irreálisan drága ezekért.
2023. júl. 30. 11:55
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Vaterán már csak komolytalan eladók vannak.

Ha komolyan szeretnél régi alkatrészeket vásárolni, akkor hardverapro.

2023. júl. 30. 15:39
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
Na, a szokásos antik termékek árán háborgó felhasználó is visszatért. Csodás.
2023. júl. 31. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!