Egérgörgő néha szorul, ez elég idegesítő és tovább görgetek vele olyankor, vagy épp "lenyomódik". Hogy lehetne kitakarítani úgy, hogy ne kelljen szétszedni, elveszítve a garanciát?
Coolermaster deviator 3 plus-ban lévő egér, teljesen jó a görgőt leszámítva. Ez most akad, néha nehezebb görgetni, kattintasz vele véletlen mert "akad", stb.. Azt olvastam netem hogy csak azért akad valszeg, mert por, ilyen olyan cucccok a kézről kezdenek felgyülemleni benne.
Ezt hogy lehetne kitakarítani garanciavesztés nélkül?
#2 hol írtam hogy nem akarom garanciába küldeni?
Persze, ha meg lehet oldani házilag, garanciavesztés nélkül akkor az a legjobb, ha meg nem, akkor megcsináltatom garanciával arra hivatkozva hogy a görgő akad.
Neked kéne megértened, hogy mennyire hülye dilemmában vagy benne. Vagy szétszeded és bukod a garanciát, vagy elküldöd garanciába. Ez a két opció van a tisztításra.
Ehelyett te sem szétszedni nem akarod, mert félsz hogy elbukod a garanciát, de elküldeni sem akarod garanciába. Ha amúgy sem használod ki a garanciát, akkor miért félsz elbukni? Ha mégis ki akarod használni a garanciát, akkor miért nem küldöd el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!