Milyen videokártyát tudnék beletenni ebbe a számítógépbe?
Figyelt kérdés
Annyit tudtam meg eddig róluk, hogy maximum 75w-os lehet(ennyit bír leadni a pcie), meg nem fér mindegyik bele, mivel microtower. Nincsenek nagy igényeim, különösebben játszani nem tervezek rajta, de egy kisebb játékot vigyen el. A keret kb. 60 ezer, de használtan nézelődők.
2023. júl. 26. 14:09
1/7 anonim válasza:
Melyik tápegység van benne? A 350 Wattost egy belépőszintű 5+ éves kártyát el tud vinni, ami CS:GO, GTA V szintű játékokhoz elég.
2/7 A kérdező kommentje:
180 wattos táp van benne, kicsit gyengécske.
2023. júl. 26. 14:25
3/7 anonim válasza:
Hát azzal max egy GTS 210-et tehetsz bele, ami játékra egyáltalán nem elég.
4/7 szántóvető válasza:
vannak 75wattos kártyák(1650 lp a hardveraprón,)de nem vagyok benne biztos hogy bírni fogja a tápod.így hát marad a 1030,csak csodát ne várj tőle.a tápot nem tudod cserélni?
5/7 anonim válasza:
Egy low profil GT1030 4Gb vagy Rx550 talán beleférhet
Ha ezt el bírja (kb 30W)akkor minimál játszogatás sem kizárt.
Persze, ha nem a legcsirkébb a proci benne.
6/7 anonim válasza:
Esetleg akkor nézz újonnan GTX 1630-at. De talán 1650 is belemehet ha undervoltolod.
7/7 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam a táp cserén, de lemondtam róla, a videokártyáról is mivel csak irodai felhasználásra kell nekem a gép. Amúgy egy i5 10500 van benne, tehát nem gyenge. Köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 26. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!