Ez a Be quiet! táp megbízható?
Be quiet! 600W Pure Power 11 80+ Gold félmoduláris tápegység
17ezerért tudnám megvenni használtan.
Hülyeségeket írsz és a lehülyézés két külön dolog, szóval értelmezd vádaskodás előtt.
Ha meg lusta vagy utánajárni csak lesnéd meg az első kommentelő linkjét, szerinted ha noname vacak belet használnának ajánlanák ennyire a modelljeiket....
Szóval innen felesleges csavarnod, bevágtad, hogy noname, minden alap nélkül, akkor ennyi erővel lehetett volna azonnal kérdezni, hogy akkor na bizonyítsd, hogy noname vacak van bennük....
De ennyit erről, ha akarsz utána olvasgtsz ha nem akkor nem, nem igazán érdekel.
Fárasztó, vagy utoljára leírom, aztán böfögj ide bármit teszek rá:
Egy: Te állítottad, hogy noname, na hol erre a forrás vagy az alátámasztás? Ja hogy nincs, oké, akkor mire támaszkodsz? A nagy semmire, de akartál valami nagyot mondani.
Kettő: Azt a listát pont hogy tesztek és tapasztalatok után állították össze, nem pedig csak úgy találomra, ez itt legyen ez ott legyen stb, ahogy te tennéd.
Harmadrészt: Én alapból is utánaolvasok dolgoknak, próbálok tájékozódni, de nem fogom azzal fárasztani magam hogy ha valaki lusta, akkor itt összeszedegessem és linkelgessem neki a dolgokat.
Szóval ennyit erről, én nem folytatom ezt a vitát, ha akarsz nyugodtan vágj még be valami hasonló kommentet, nem engem járatsz le vele, de én már nem pazarlok erre több időt, mert 0 értelme, van az a mondás tudod aki .... azt hagyjátok.
A #2-höz hozzátéve, az FSP.és a Seasonic a legnagyobb OEM gyártók, viszont nincs baj a Be Quiettel sem.
Itt egy elég jó lista:
Ezt írta egy hozzáértő műszerész (szerelő). [link]
Erről a listáról - [link]
"Érdekes lista. Nem értem pontosan, mi alapján sorolták őket be. Lehet az is szempont volt, hogy a kerülendő között vannak amelyek között akad olyan széria, ami idővel hamarabb megy tönkre a kondi, mint más típusnál."
"Így elnézve a listát, szerintem a kondenzátorok élettartama lehet a szempont, mivel az ajánlott kategóriában egyszer sem találtam sérül kondisat, míg a kerülendő között gyakori a kondihiba."
"Sok tápot javítottam már de nemcsak a kerülendő típusoknál - pl. Corsair AX, RM és HX is simán elpukkan, nem egy EVGA supernova végezte a donor kosárban mert még csak is javíthatóan pukkant el. Ezen felül javítottam már tömegesen Thermatake tápokat (Toughpower Grand és DPS is akardt). De ugyan ilyen volt pl a Cooler Master Gold széria. Több gyári hibáról is tudok, amiket egy időben tömegesen javítottam. A listán az ajánlott kategória. Hát nem tudom...."
Ui.
Én nem pontoztam le senkit, egymást pontoztátok.
#17: "Érdekes lista. Nem értem pontosan, mi alapján sorolták őket be."
Akkor nem olvasta el a besorolási metodológiát "Tiering Methodology".
"Sok tápot javítottam már de nemcsak a kerülendő típusoknál - pl. Corsair AX, RM és HX is simán elpukkan,"
A jobb szériáknál - mindennemű jó tervezés, védelmi elektronikák és minőségi alkatrészek ellenére - is bele lehet futni hibás darabokba - az azokat felépítő alkatrészek minőségében ugyanis van egy szórás, és a tömegtermelésnek hála nem minden darabot tesztelnek mélyrehatóan, csak szórópróbaszerűen ellenőriznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!