Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptop van, aminek...

Milyen laptop van, aminek rossz a hardvere?

Figyelt kérdés

Most ment tönkre a laptopom és sajnos relatív új volt ez a fajta amikor vettem szóval még akkor nem jöttek ki a gyártási hibák. Most viszont már mindenki arra panaszkodik, amivel nekem is bajom volt.

Ha volt laptopod, aminek hardveres hibája volt meg tudnád mondani hogy milyen laptop volt ès mi volt a baja?

(Pl kettővel ezelőtti régi HP laptopomnak a rugója, amivel nyitottam-csuktam, annyira erős volt, hogy a műanyag kaszni megadta magát és eltört a nyomástól)

Köszönöm!

2023. júl. 22. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Volt anno egy Lenovo g770-em. (i3 3230M 6650M 17")

Olyan 3év után BGA-s lett a GPU, és nem volt gazdaságos a javítása. Azóta nem vettem, az is azért volt, mert akkor költöztem külföldre, és nem volt hirtelen hely asztalinak.

2023. júl. 22. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Vásárolnál tönkrement laptopot?

Mennyit adsz érte? Totál roncsért.

2023. júl. 22. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Van egy Lenovo Ideapad G505-öm, a szalag csak egy negyednyire engedi kinyitni. Szét kellett volna szedni az egész billentyűzetet, de kivettem a vinyót és vettem egy másikat. Nem volt rossz gép 9 évig, de most használhatatlan.
2023. júl. 22. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!