Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech MX Master egeret...

Redbullicecream kérdése:

Logitech MX Master egeret hogyan tudom újra csatlakoztatni hardveres módon?

Figyelt kérdés

Mx Masterem mióta bluetooth-on keresztül lett csatlakoztatva a laptopomhoz, nem tudom csatlakoztatni a pc-hez. Ugyanúgy egyes módban van. De laptopon müködik, pc pedig nem. A pc-be a hardveres kis usb van bedugva. Próbáltam mindent, nyomkodtam a "connect" gombot, hosszan, röviden, váltottam a módok között, de semmi.

Légyszi segitsetek mert ez az egér sokkal kényelmesebb, mint a pc egere. Vágási munkákhoz vettem az MX Mastert és szeretném kihasználni azt amit tud.

Előre is köszi

2019. szept. 12. 13:14
 1/4 Shaddark ***** válasza:
54%

A kettes csatornát bluetooth kapcsolatra állítottad.

Kapcsold át egyesre, állítsd be az mx master vevőhöz és ha váltani akarsz laptopra kapcsold át az egéren.

2019. szept. 12. 14:09
 2/4 Shaddark ***** válasza:
54%
2019. szept. 12. 14:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem ez alapján se megy... Pedig nem egy nagyon nehéz dolog. De az utasitás alapján sem müködik, ugyanúgy gyorsan villog és nem hagyja abba.
2019. szept. 12. 14:51
 4/4 Shaddark ***** válasza:
54%

Először csatlakoztasd az egeret a vevőjéhez.

[link]

Innen

Csatlakoztatás a gyárilag párosított Unifying vevőegységgel

A csatornaválasztáshoz nyomja meg az egér Easy-Switch gombját.

Nyomja meg a csatlakoztató gombot.

Csatlakoztassa a Unifying vevőegységet a számítógép egyik USB-portjához.

Párosításkor a választott csatorna LED-fénye abbahagyja a villogást, és 5 másodpercen keresztül folyamatosan világít.

A számítógép ezen a csatornán marad kapcsolódva az egérhez, hacsak nem csatlakoztatja másik csatornához, vagy nem használja fel a csatornát másik kapcsolat létrehozására.

- Ha foglalt a választott csatorna már, másikra kell állítanod.

vagy

Nyissa meg a Gépházat, és kattintson a Gép és eszközök pontra.

Válassza a Bluetooth lehetőséget.

A Bluetooth-eszközök listájáról válassza ki az MX Master egeret, és kattintson a Tovább gombra.

A párosítás elvégzéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Párosításkor a választott csatorna LED-fénye abbahagyja a villogást, és 5 másodpercen keresztül folyamatosan világít.

Ha végképp nem megy, vedd ki az akkumulátort, nyomd a bekapcsoló gombot több mint 5 secig.

Próbáld másik usb portba is dugni a vevőjét.

[link]

2019. szept. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!