A windows 12-nek van hivatalos ki szivárgott linkje vagy béta verziója?
sziasztok! :D
tegnap utána néztem hogy ki szivárgott a windows 12-nek a kiadási dátuma, és az lenne a kérdésem hogy valaki tudna küldeni egy olyan linket amin a béta verziója van? (lehetőleg vírus mert nem szeretnék vírust!!!!)
Itt lesz elérhető majd, az insider programon keresztül teszik közzé. Jelenleg én nem tLáltam nyíl beta tesztelésről szóló pletykát se. Ígyvárni kell még rá.
Én sem tudok tesztelési lehetőségről még. Bizonyára a megjelenést megelőző pár hónapban, fél évben, fognak kiadni tesztrendszereket, és azok fel fognak kerülni majd a netre, mint tavalyelőtt nyáron a windows 11 kiszivárgott verziója, emlékszem júniusban a torrent oldalak felrobbantak, mert mindenki meg akarta nézni.
De a Windows 12-nek még a rendszerkövetelményei sem ismertek. Nem tudni, hogy milyen gépen fog futni a rendes rendszer, és mik a minimális követelményei a "Könnyített" változatnak (Mert elvileg lesz olyan is a HVG szerint, amit alacsonyabb teljesítményű gépekre terveznek. A kérdés, hogy a Microsoft ide sorolja-e a régi procikat, Pl. Egy mondjuk 5. genes I7-et, amin a Windows 11 sem támogatott).
Kecsegtetően hangzanak a cikkek, bizonyára a Microsoft is beelátta, hogy a Windows 11-el, meg a rendszerkövetelményeivel, kicsit mellélőttek, és próbálják menteni a menthetőt. Bár most a használható rendszer érkezik, mert ugye volt a Windows XP, ammi baszó volt, gyerekkorom rendszere volt, az emléke örökké élni fog, meg a telepítéskor elhangzó zene is:
https://www.youtube.com/watch?v=oNXzMBA9VU4
Aztán jött a Windows vista, ami az akkori mércével mérve szintén nagyon magas teljesítményt kívánt, és nem lett sokkal jobb, mint az XP, és sokan visszamentek az XP-re, a Vistát meg kiutálták a legtöbben.
Majd ugye jött a Win 7, ami egy jó rendszer lett, aztán a 8, ami szar, a 10, ami jó, a 11 ami szar, és most egy jó rendszer van soron.
Ezért is hiba várni a Windows 13-at, kedves #3, ugyanis a Microsoftnál bizonyára nem hülyék dolgoznak, és pontosan tudják, hogy minden második rendszerük atrat sikereket, plusz a 13 egy szerencseszám :)
Így inkább a Windows 14-et érdemes várni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!