Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A windows 12-nek van hivatalos...

Stev_221 kérdése:

A windows 12-nek van hivatalos ki szivárgott linkje vagy béta verziója?

Figyelt kérdés

sziasztok! :D

tegnap utána néztem hogy ki szivárgott a windows 12-nek a kiadási dátuma, és az lenne a kérdésem hogy valaki tudna küldeni egy olyan linket amin a béta verziója van? (lehetőleg vírus mert nem szeretnék vírust!!!!)

2023. júl. 15. 22:49
 1/5 A kérdező kommentje:
vírus menteset. el írtam bocsi :D
2023. júl. 15. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Itt lesz elérhető majd, az insider programon keresztül teszik közzé. Jelenleg én nem tLáltam nyíl beta tesztelésről szóló pletykát se. Ígyvárni kell még rá.

2023. júl. 15. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
én már a win13-at várom... :)
2023. júl. 16. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Én sem tudok tesztelési lehetőségről még. Bizonyára a megjelenést megelőző pár hónapban, fél évben, fognak kiadni tesztrendszereket, és azok fel fognak kerülni majd a netre, mint tavalyelőtt nyáron a windows 11 kiszivárgott verziója, emlékszem júniusban a torrent oldalak felrobbantak, mert mindenki meg akarta nézni.

De a Windows 12-nek még a rendszerkövetelményei sem ismertek. Nem tudni, hogy milyen gépen fog futni a rendes rendszer, és mik a minimális követelményei a "Könnyített" változatnak (Mert elvileg lesz olyan is a HVG szerint, amit alacsonyabb teljesítményű gépekre terveznek. A kérdés, hogy a Microsoft ide sorolja-e a régi procikat, Pl. Egy mondjuk 5. genes I7-et, amin a Windows 11 sem támogatott).

Kecsegtetően hangzanak a cikkek, bizonyára a Microsoft is beelátta, hogy a Windows 11-el, meg a rendszerkövetelményeivel, kicsit mellélőttek, és próbálják menteni a menthetőt. Bár most a használható rendszer érkezik, mert ugye volt a Windows XP, ammi baszó volt, gyerekkorom rendszere volt, az emléke örökké élni fog, meg a telepítéskor elhangzó zene is:

https://www.youtube.com/watch?v=oNXzMBA9VU4

Aztán jött a Windows vista, ami az akkori mércével mérve szintén nagyon magas teljesítményt kívánt, és nem lett sokkal jobb, mint az XP, és sokan visszamentek az XP-re, a Vistát meg kiutálták a legtöbben.

Majd ugye jött a Win 7, ami egy jó rendszer lett, aztán a 8, ami szar, a 10, ami jó, a 11 ami szar, és most egy jó rendszer van soron.

Ezért is hiba várni a Windows 13-at, kedves #3, ugyanis a Microsoftnál bizonyára nem hülyék dolgoznak, és pontosan tudják, hogy minden második rendszerük atrat sikereket, plusz a 13 egy szerencseszám :)

Így inkább a Windows 14-et érdemes várni :)

2023. júl. 16. 07:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze a szerencseszámot inkább idézőjelbe kellett volna rakni :)
2023. júl. 16. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!