Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik videokártya a jobb?

Melyik videokártya a jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudok választani egy konfig építésnél

2 lehetőségem van jó árral, ti melyiket választanátok?

Zotac rtx 3080 trinity oc 10gb

Vagy

Palit Gamerock rtx 3080 10gb

Köszönöm a válaszotokat!

Nem, nincs másik, ezek közül szeretném valamelyiket !

2023. júl. 13. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Paliton minimálisan angyobb a gyári tuning.

2023. júl. 13. 20:13
 2/12 A kérdező kommentje:

Én is a palitra tippeltem

Szebb számomra

Bár volt aki azt mondta egy gigabyte 3080tól sokkal gyengébb és gyatrább. Sokkal kevesebb teljesítményt nem fogok kapni mint egy gigabyte 3080 vagy egy Asus 3080tol ugye?

2023. júl. 13. 21:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Zotac jobb hűtésileg is de mind2 jó
2023. júl. 13. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Azok sincsenek az egekbe húzva a elgtöbb, igazából ha nem akarsz komoylabban tuningolni akkor igazából a elgtöbb kártya 5%-on belül teljesít egymáshoz képest.
2023. júl. 13. 21:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Palit komolyabb márka sokkal. 80-as évek óta gyártják a vga-kat, és felvásárolták a gainwardot is, ami szintén jó kártya.
2023. júl. 14. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Sokan siratják is a Gainwardot.... Régen top kártyákat készítettek, olyanok voltak mint a közelmúltig pl az EVGA. Aztán mély zuhanás, ami a minőséget illeti.

Ebben a tekintetben a Zotac előrébb van, tekintve, hogy az a gyakorlatban nem más mint a Sapphire, csak ugye azonos márkával nem akartak NV és AMD kártyákat is kiadni.

2023. júl. 14. 20:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem mostani Gainward van (3060) és teljesen jó.
2023. júl. 14. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam én se hogy nem használható kártyákat készítenek, csak messze nem az a kategória mint ami egykoron volt.

Régen azonos modellen belül mindig a felső, " drága polcos " kategóriában játszott, de cserébe tényleg adott is valamit, máig emlékszem pl a 6800GT-re ami konkrétan a 6800Ultra órajelei fölé volt gyárilag húzva náluk, meg hozzá illő hűtés rajta.

Mára meg úgymond az olcsó szegmensben játszanak csak miután a Palit megvette őket.

2023. júl. 14. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
De attól, hogy olcsóbb, nem feltétlen rosszabb minőségileg. Sőt, szerintem ár/értékben az egyik legjobb kártya.
2023. júl. 14. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:

Hááát, most ez olyan hogy bizonyos szintig magát a márkanevet is meg kell fizetni, de azért csak van oka, hogy pl komolyabb tuningra pl Asus Strix sorozatú és hasonló kártyákat használnak, azért biztos, hogy alkatrészekben is más dolgokat használnak ilyen helyzetekben.

Picit olyan ez mint mint mikor autóhoz van alkatrész x összegért és van háromszor anyniért is ugyanaz.

2023. júl. 14. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!