EVGA RTX 2070 SUPER XC (245000ft) Vagy ASUS ROG Poseideon 1080Ti (200000ft) Melyik érné meg jobban ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 13:32
A kérdező szavazást indított:
Rtx 2070
Gtx 1080ti
13 szavazat
2/10 anonim válasza:
1080Ti erősebb, így azt venném.
3/10 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=LuhLADcx2s8
Nem sokkal erősebb a 1080 Ti, szinte alig. Mivel a 2070 Super az újabb én arra szavaznék, de nem ilyen árakon.
4/10 anonim válasza:
Várni kell kicsit, talán msot lesz valami változás, kínában elég erőteljesen nekiálltak intézkedni, zuhannak is a kriptovaluta árak.
5/10 anonim válasza:
1080 TI mellett szól a több VRAM, jobb ár és a hangyányival jobb raster teljesítmény főleg régebbi játékokban
2070 Super mellett szól hogy újabb így tovább kap driver frissítéseket
Újabb DX 12 és Vulkan játékokban van ahol már erősebb mint a 1080 TI
Ray Tracing és Tensor magok. Főleg az utóbbiak amikkel együtt jön pár király funkció.
Fogyasztása is kevesebb hangyányival.
6/10 anonim válasza:
Na a lepontozóbizottság itt is jelen van. :D Bár ennyi örömük legyen nyugodtan.
7/10 anonim válasza:
Én csak azért is felpontoztam mindenkit LOL. Konkrétan tényeket írtam le nem tudom ebbe mi a nem hasznos valami szerencsétlen élettelen fattyúnak. Biztos GT 710 van neki
8/10 anonim válasza:
RTX 2070 S erősebb. Az RTX 2070 es 3 évvel újabb kártya.
Bár ilyen árak mellett csak ha nagyon muszáj, én nem veszek most mert nem támogatom ezt a rabló gazdálkodást.
9/10 anonim válasza:
Úgylátszik hogy most elkezdett lemenni az ára a kártyáknak szóval várj vele. Én a 2070 melett maradnék mert az RTX csak most kezd igazán jelentős lenni és pár év múlva pedig a GTX kártyák lassan csak budget gépbe lesznek. Az 1080 támogatása valószínűleg le fog járni mikor már igen az RTX fogja vezetni a piacot. Ez a saját véleményem lehet így lesz, lehet nem így lesz, amiket említettem azok még nem most fognak bekövetkezni (ha legalábbis így lesz)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (mentek az up-ok)
2021. júl. 2. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!