Elszált a hangkártyám?
Volt a laptopomon egy kék-halál aztán el se indult a windows.
Most újra raktam offline módban, és nincs hang.
Mutatom:
Az a durva hogy az eszközkezelőben sem szerepel hang kártya.
A pendrive-okat sem ismeri fel ha bedugok.
Most mit csináljak?
És egyszerre szál el az USB portokkal?
Nem lehet hogy frissítés közbe halt be a windows?
Letöltök manuálisan újra minden egyes drivert hátha...
Igen ugyan azt tettem fel, de nem pendrive-ról sajnos, tehát nem tudtam teljesen leformázni a vinyót, mivel az USB portok nem reagáltak semmire.. :(
Se sima boot, se legacy... próbálkoztam 2 pendrive-al is, most még a MCT-vel fogok próbálkozni, de amíg nem ismeri fel a portokat felesleges.
"És egyszerre szál el az USB portokkal?"
Ha valamelyik alaplapi busz ment tönkre, akkor simán lehet.
"Nem lehet hogy frissítés közbe halt be a windows?"
Ezért kérdeztem, hogy ugyanazt a verziót tetted-e fel, mert bizony láttam már cifra dolgokat... Ha telepítés közben a frissítéseket is ráeresztetted, akkor simán lehet. Láttam már olyat, hogy frissítés után nem működött az egésr vagy a billentyűzet, de olyat is, hogy nem kapott IP-címet. Javaslom, hogy próbáld meg offline feltelepíteni, ne engedd közben netre csatlakozni! Ha úgy látja, amiket kell (vagy minimum azt, hogy nincs hozzá driver feltelepítve), akkor esélyes, hogy csak a Windows hülyesége.
Esetleg megpróbálhatod, hogy Linux alól (nem kell feltelepíteni, live DVD-ről/USB-ről is működik) látja-e, ha igen, akkor egyértelműen Windows-probléma.
"Volt a laptopomon egy kék-halál"
Ennek a körülményeiről írhatnál valamit.
Ez a kék halál nem akkor történt amikor a bekapcsolt laptopba épp bedugtál vagy kihúztál valamilyen csatlakozót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!