Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Canon MG2950 nyomtatóm esetén...

Canon MG2950 nyomtatóm esetén az 1700 hibakódot, hogy lehet eltávolítani?

Figyelt kérdés
Canon MG2950 nyomtatóm 1700 hibakódot jelez. Ez egy számláló (waste ink counter), amit valahogyan törölni lehet. A kérdés az, hogy hogyan? Köszönöm.

2023. júl. 10. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A kézikönyv szerint

"1700

Ok

A tintagyűjtő majdnem megtelt.

Megoldás

Nyomja meg a készülék Fekete (Black) vagy Színes (Color) gombját a nyomtatás folytatásához. Lépjen kapcsolatba a szervizközponttal"

[link]

Elvileg (nem teszteltem) létezik egy, a tintatartályt alapbeállításokba állító szervizalkalmazás (ami végfelhasználóknak nem érhető el):

[link]

ami a Virustotal szerint:

[link]

vírusmentesnek tűnik, de nem lennék biztos, hogy tényleg biztonságosan használható

2023. júl. 10. 23:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mondjuk a linkelt honlapon nem szerepel az MG2950, de egy próbát megér. (A tintagyűjtőt kitisztítottam, de az a hibakódot nem törli.)
2023. júl. 11. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Be kell lépni a szervízmenübe, ott lehet resetelni a tintagyüjtőt.

[link]

[link]

A konkrét típust nem ismerem, de az én Canon MP130-asomon működött...

2023. júl. 11. 11:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!