Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szr minden, ami hozzám...

Miért szr minden, ami hozzám kerül?

Figyelt kérdés

Szeretnék játszani...

1. Használtan vásároltam egy számítógépet, de 2 nap után tönkrement. Az eladónak nincs nyoma, és minden fő alkatrész használhatatlan.

2. Újonnan vásároltam egy gamer laptopot hazánk legnagyobb elektronikai boltjában, aminél a "szakértő" segítségét kérve választottuk ki a "megfelelő" laptopot az általam játszott játékokra. De persze ez sem működött, alacsony beállításokon is akadtak a játékok, és visszavittem. Gondolná az ember, hogy 500 ezerért kaphat valami használhatót... még mit nem.

Tudnátok segíteni egy olyan számítógép vásárlásában, ami legalább közepes beállításokon biztos 60 fps-el elviszi az Arma 3, Squad és hasonló játékokat?

Előre is köszönöm!

2023. júl. 9. 12:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"legnagyobb elektronikai boltjában" és ha ilyen igényed van, hogy "jól legyen kiválasztva" miért nem számítástechnikai szaküzletbe mentél, miért elektronikai boltba?

Nézd meg a programjaid ajánlott gépigényét (ezt a játékok honlapján szépen leírják) és válassz olyat ami annál nagyobb.

2023. júl. 9. 12:47
 2/16 Szirty ***** válasza:
79%

Laptop nem játékra való!

A laptop tulajdonságai épp ellentétesek azokkal amivel egy játékra való gép rendelkezik.

(méret, fogyasztás, melegedés)

2023. júl. 9. 12:49
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Igen, bocs ez lemaradt, hogy eleve laptopot nem veszünk olyan célra, hogy játékok max. fps-el menjenek.
2023. júl. 9. 12:52
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

"hazánk legnagyobb elektronikai boltjában"

Csak nem MediaMarkt? Na ott aztán nagyon értenek hozzá. Kávé gépet se bíznék az ottani dolgozókra. Ráadásul mindent jó drágán árulnak.

2023. júl. 9. 12:59
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

Milyen laptop volt?

Mindenképpen laptopot akarsz venni?

2023. júl. 9. 13:11
 6/16 A kérdező kommentje:

#1 - Azt olvastam valahol, hogy az Arma3 Singleplayer részéhez az ajánlott gépigényt kell figyelembe venni, a Multiplayer részéhez annál sokkal erősebbet. Próbáltam videósok számítógépét megnézni, de ott persze, hogy szinte mindenből a legújabb van. De a gépigényeket nézve talán 300 ezret sem kell költeni számítógépre.

#2 - Köszönöm a hozzászólásod, nem is szeretnék többet játékra laptopot.

#3 - Nem maximum FPS-el szerettem volna játszani, csak közepes beállításokon 60 FPS-el.

#4 - Ha nem gond, nem írom le, nem akarok véletlen sem problémát ebből.

#5 - Fogalmam sincs már, valami i5-ös Lenovo Ideapad. (Ennyire értek hozzá. :D) Nem, nem szeretnék laptopot venni.

2023. júl. 9. 14:19
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

Laptop is jó játékra, nagyon is, csak a megfelelőt kell választani.

És persze drágább is egy gamer laptop, mint egy asztali gamer gép.

2023. júl. 9. 14:33
 8/16 Szirty ***** válasza:
25%

"Laptop is jó játékra, nagyon is,"

Ez végül is igaz.

"...csak a megfelelőt kell választani."

Igen. Megfelelő játékot! :)

2023. júl. 9. 14:51
 9/16 anonim ***** válasza:
17%

Hát te egy hatalmas balek vagy! Egy igazi Pali madár!

Először is nem érem jó tanulópénz volt hogy nem veszünk innen onnan gépet hanem csak ilyen nagy elektronikai üzletből.

Laptopot meg nem veszünk játékra, mert ahogy már írtak az nem arra való!

Lusta vagyok még egyszer nein de pontosan ahogy az egyes írja ennyit kellett vna tenned. meg is erdemled amúgy! Egy jó gamer PC -t kellett vna vennie NNYI ert már RGB fényes gép hazát is kapsz nem kellett volna egy bohóckodni a laptop okkal😀te nagy gamer😂

2023. júl. 9. 15:08
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
#8 Csúcskategóriás AAA játékokat is lehet laptopon futtatni normális minőségben. Nem alapfeltétel az asztali gép, ha valaki modern játékokkal akar játszani.
2023. júl. 9. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!