Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a mini PC megéri az árat...

Ez a mini PC megéri az árat amiért elakarja nekem adni az ismerősöm?

Figyelt kérdés

Intel Core i9-11900KB 65W

NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti Founder Edition

32GB DDR4 Ram

1TB M.2 SSD

650W 80+ Gold Táp

350 ezer forintért adja el azt mondja róla, hogy az új BF hasít rajta minden felbontáson Full HD-ban leginkább. De nekem van 1440p 144Hz monitorom is. Azt mondta a többi játékot is bírja ezen a felbontáson is. De nekem a processzor fura egy kicsit ebbe.

2023. júl. 7. 17:32
 1/7 szántóvető ***** válasza:
a procival nem lesz gond,főleg magasabb felbontáson.inkább az a kérdés hogy mennyire melegszik,gyanítom hogy eléggé.próbáld ki vásárlás előtt.
2023. júl. 7. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez megérős bőven, de nekem kicsit kicsinek tűnik 650 wattos táppal.
2023. júl. 7. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem kicsi a 650W táp,mert a proci erősen korlátos, csak 65W.

De jó lenne tudni milyen hűtő van rajta és milyen házba lett belezsúfolva

2023. júl. 8. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Hát pedig a 3080 Ti-nak 750 W a tápellátás igénye.
2023. júl. 8. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a hivatalos ajánlás, ami egy ezerszer túlbiztosított hülyeség, és egy átlagos gép teljes igényéhez igazítják.

Ez a gép viszont nem átlagos az alacsony fogyasztásu procijával. A 3080ti maximum fogyasztása 350W, és 400W feletti tüskéket sem csinál. Minden egyéb alkatrész kb 75W-ot visz el, tehát marad kb 175W a procinak.

2023. júl. 8. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Mind a gép tudása és ára is túl magas sőt nagyon magas! Ha a stílusos dizájn, a kiváló teljesítmény és a kompakt méret számít számodra, valamint az ingyenes szállítás is, akkor a figyelmedbe ajánlom a LarkBox X Mini PC [link] aminek ára 75 000 Ft + némi vám lesz rajta, de ha 100 eFt lesz, akkor is még mindig bőven és ezerszer jobban megéri. Jó befektetés a mindennapi feladatokhoz, játékhoz és otthoni szórakozáshoz. Mérlegeld az igényeidet és lehetőségeidet, és dönts az alapján, hogy megéri-e az árat az ismerősödtől.
2023. szept. 3. 00:09
 7/7 szántóvető ***** válasza:
6) ezen mi fog futni,az aknakereső?
2023. szept. 3. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!