Miért nem fut a Hogwarts Legacy a gépemen?
a tegnapi nap engettem a hugomnak és letöltöttem neki a Hogwarts Legacy-t, nem az eredetit, mert nem voltam benne biztos,hogy a gépem bírná ezt a játékot.KB 6-8 óra szenvedés után letöltődött és még azt mondtam volna,hogy talán meg is venném, mert viszonylag egész jól elfutott.
Viszont a mai nap a hugom elidította a játékot, és mivel türelmetlen volt ezért többször is rányomott az indításra, a gépem vettte a parancsot és 5 ablakban kezdte el futtani a játékot.a gépemet szinte rögtön újraindítottam a rajta lévő reset gombal, mivel másra nem reagált, és azóta nem lehet elindítani a játékot mert rögrön lefagy.
Valamit lehetne vele kezdeni, mert így nem merném megvenni a játékot sem.
A gépem adatai:
-proci:i7-4770
-Videókártya:Amd Radeon r9 380 seies 4gb
-12gb ddr3-as ram
nem egy erőgép, de még nem is őskövület.
"én jobban szeretem a célgépeket."
"netezni, youtube-ozni tableten szoktam"
Hát én meg nem szeretek tamagochi méretben youtubeozni.
"pénzt keresni ott a notebook" Akkor már is ott vagyunk, hogy te is elköltöttél fél milliót.
"a ps5-n jelenleg nem igazán buksz ha eladod. etettem több tíz even keresztül az asztalit, tudom milyen :) volt olyan időszak is az életemben amikor 3 havonta cseréltem procit"
Érdekes, nekem 97 óta nem halt meg processzorom, neked 3 havonta haltak meg az újak. Bizonyára nem veled volt a gond :D
"engem nem zavar a 30"
ok, én meg nem vagyok igénytelen.
"a 3dfx előtt senki nem is tudta mi az, mégis szuper játékok voltak akkor is"
Csak akkor nem volt egér az FPS játékokban, és főleg nem lövöldöztünk egymásra, hogy az input lag számítson.
"amúgy nem akarlak meggyőzni, én is voltam masterrace, de miután vettem egy ps-t derült ki, hogy mennyire kizártam magam egy teljesen más világból"
Te dolgod, engem nem is érdekel. Te kezdtél el hülyeséget irkálni a szaros konzolodról.
"de a kérdésre visszatérve: egész mas érzés az, hogy délelőtt letölti a gép, te este hazamész, bekapcsolod, és játszol, és a kerdezőnek is ennyi dolga lenne. tudod milyen jó érzés hogy lesz..rhatom a minimum követelményeket?"
Tudod milyen jó érzés az, hogy aki 2016-ban vett egy GTX 1080-at, meg egy akkori i5-öt 16gb RAM-al, és azóta is leszarhatja a min. követelményeket? 7 év telt el. Tesóm most jutott el odáig, hogy lecserélje a GTX970 + 6700K kombót, mert ez a fos Hogwarts isten verése nem ment neki fullon, viszont ez volt az első játék, ami miatt költött a gépre a háttértáron kívül.
#11 jogos, de csak ha dolgozom kell kuporognom egy asztalnál
dehogy haltak meg, csak végigmentem a teljes 486 és pentium szérián.
eladtam, picivel többért vettem egy erősebbet. haverral azon versenyeztünk ki tudja tovább újratelepítés nélkül életben tartani a win95,-98 h xp-t (xp nagy előrelépés volt, főleg lanpartik terén)
ebben is igazad van, mert a wolfeinstein 3d-ben, Doomban nem volt egér, de a Quake-ben már vokt. ezzel együtt én jobban szerettem lanon taktikai fps-eket, coopban, swat4, rainbow six raven shield pl.
nem szaros (egyszer nem beszéltem veled ilyen stílusban), kényelmes. Hogwartsra pedig teljesen jó
tudom milyen. régen sokkal gyorsabban avultak a gépek, egy 386-ost amit megvettél 92-ben, nem használtad 97-ig
igaz én rgy pc alkatrészt sosem használtam 1-2 évnél tovább. hidd el,bele lehet csömörödni, és azt mondani, elég volt. ilyenkor vagy veszel egy Mac-et, vagy egy célgépet
De akkor miről beszélünk? Most komolyan 486-os eraval akarsz jönni, miközben ma egy processzor ott van, hogy pl., hogy az első genes i7-ek mai napig 60FPS-el viszik a játékok többségét, ha szétvan OC-zva, és nem kell neki valami új instruction set?
Egy mai proci várhatóan 8évig 60FPS-el visz majd mindent, feltéve, hogy legalább 6\12-es.
Egy Vega64 lazán visz mindent fullon. 6éves. Sőt, még egy RX580 8GB is elég sok mindent visz fullon FHD-ban, sőt, most jutottunk el oda, hogy egy R9 390 kevéske, miközben az tulajdonképp egy HD7xxx architectúra, ami 10éves. Akkor miről beszélünk, hogy nekem vagy bárkinek kéne venni a fél milliós gépet 2évente? Minek? A PS grafikát és FPS-t egy sok-sok éves géppel tudjuk hozni. És nem kell hozzá venni egy gépet, ha az ember dolgozni akar (én laptopon nem is tudnék, mert nekem kell 2 nagy monitor, nagy felbontással, akkor meg minek nekem laptop, holott itthonról használom csak :D), mire megveszed a PS-t, laptopot, meg az említett tabletet, ami nem egy fos, máris fél millió felett vagy, és tulajdonképp szarabb grafikán játszol, a munkára gyengébb laptopod van, meg egy kis kijelzőn akarsz filmezni. Na már most akkor ki költött többet? Meghal véletlen a controllered, aztán 2-30 ezerért kell venni egy újat, ha nem több. 7évet bírt a PS4, szar FPS-el meg felbontással, gagyibb grafikával. Aki 2013-ban vett egy 4790K-t meg egy 7970-et, az még ma is nagyon sok játékkal tud játszani bőségesen megfelelő beállításokkal, pl. RDR2 még jobban is fut rajta. 720p-ben tud Cyberpunkozni, meg Hogwartsozni is akár. Az egész gépet ki lehetett hozni nagyjából 400ezerből, és meghagyhatta a tápot, házat, SSD-t, HDD-t a következő gépéhez. Drágább volt, mint a PS4? Igen. De több dologra jó volt, és semmivel nem húzta kevesebb ideig.
rdr2 tökéletes példa. mennyit is szoptál vele? én meg nem akartam várni a bizonytalanra, 18 őszén nem látszott lesz e egyáltalán pc-s verzió. én azóta a "fos" ps-en, a 30 fps-sel beletettem 4000 órát
a 486-ot azért hoztam fel, hogy kicsit jobban átlásd, hogy nem csak egy konzolos pöcs vagyok
a noti hurcolható, a cégemet nem csak az irodából tudom üzemeltetni
Én semennyit sem szoptam vele, mert nem is játszottam vele. Mondtam, hogy csak FM-ezek, és 1-2 F2P-vel játszom, mint pl. DotA2. Na, arra nem csak pár évet vársz PS-en, hanem az örökkévalóságig :D
"én azóta a "fos" ps-en, a 30 fps-sel beletettem 4000 órát" 1 percet nem volnék hajlandó úgy játszani, már bocsánat.
"a noti hurcolható, a cégemet nem csak az irodából tudom üzemeltetni"
Nekem ilyenre nincs szükségem, én csak pokerezem. Bár van laptopom, de alig használom, csak azért van, hogy, ha nyaralok, akkor legyen valami.
Elnézést,hogy itt megszakítom, ezt a jóféle ps5 vs Pc vitát... :D
Időközbe már a tököm ki lett mindennel és megvettem g2a-n 10k-ért(nem az én pénzem a húgom akarta :), ) , a játék nem mondom,hogy gyönyőrű de felettébb undorító, mivel a tört játék elfutott egy darabig így próbaképp megvettem.
A vitához hozzá szólnék, Én jobban preferálom a pc, mivel ezzt szoktam meg, volt anno egy XBOX360-om, de jó ha a rá vett játékok lekötöttek összesen 50-órára. A bbaráti köröm mind Pc-s, és miért is vennék egy Ps5-öt,hogy lekössön max 50-60 órára.
Anyagilag jobban kijön az fix, de nekem kontrolleren játszani olyan "Mint ha bottal és villával játszanék". Főleg mivel elég sokat R6,OW2 -zök a haverokkal.
Meghát amúgy is kényelmesebb Pc-n beszélgetni Ts-en vagy Dc-n, mint most Ps-en vagy Xbox-on.
Van egy vezetékes 360 kontrollerem,de max Forzához, vagy Assetto-hoz használom.
Ezt a gépet már kb.5-6 éve használom, és igen most kezd érni egy nagyobb csere/váltás, de ennyi idő alatt össze tudtam spórolni annyit, hogy egy újjabb 5-6 évre vegyek egy jobb Pc-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!