SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6700 XT 12GB, Jedi Survivor, Hogwarts Legacy, eddig jó volt, most állandóan összeomlik, miért?
Fent említett új videókártyán aakét játékot próbáltam ki, gond nélkül ment.
Pár nap múltán, Jedi Survivor kezdeti logó videók után kifagy, kilép, hibaüzenet:EXCEPTION_ACCES_VIOLATION reading address 0x0000000000000000˝
Hogwarts Legacy fekete képernyő. AMD Adrenalin drivert lecseréltem a Pro Edition-re, ott minden jó (viszont kevesebb beállítási lehetőség). Mi lehet a gond az Adrenalin verzióval, tudtommal nem jött rá napokban új frissítés.. köszi előre is.
Az jó kérdés, hogy miért, de szerintem érdemes lenne minden drivert törölni DDU-val és utána felrakni a legfrissebb Adrenalint újra. Nekem 6900 XT van és ezzel a 2 játékkal én is játszottam és semmi para nem volt.
Az alaplap chipset driver is friss? Az is okozhat gondod ha a kártya driver újabb a chipset meg régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!