Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg nincs más értékelhető...

Tényleg nincs más értékelhető billentyűzet márka a piacon mint a Keychron és a Varmilo?

Figyelt kérdés

A Prohardver topikjában folyton csak ezt a kettőt ajánlják. Minden más az használhatatlan divattermék, világító karácsonyfa, ésatöbbi jelzőkkel van illetve. Például az Asus, Steelseries, Corsair billentyűzeteire ezt írja ott valaki, idézem:

"Ezek a "márkák" számomra rémesnek tűnnek mind designban, mind minőségben."

Szóval akkor csak a kérdésben említett kettő, a többi meg hulladék?

2023. júl. 1. 20:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk a Redragonban (nem Red Dragon) a legolcsóbb, leghitványabb kapcsolók vannak. Ettől persze még lehet jó.
2023. júl. 2. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
És szerinted téged miben fog az korlátozni? Tönkre megy 3év alatt? Valszeg, veszel egy jobb árából 3 olyat. De pl. az én Hyperx-emben is kuka lett az összes cherry mx 2.5 év után, szóval... ;D Neked kell eldönteni, hogy akarsz-e fizetni többszöröst a premium feelingért vagy nem. Funkcionálisan egyik sem lesz jobb, mint azok a hitvány kapcsolók, ezt az egyet garantálom neked.
2023. júl. 2. 17:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy a drága billentyűzetek mit tudnak többet, mint az olcsók. Nekem egy 3000 forintos Logitech-em van, mindent tud. Drágább szebbet írja a T betűt? Nem. Kijavítja a helyesírási hibákat? Nem. Gyorsabban veszi a gombokat? Talán igen, de gépíró Manci néni se fogja hamarabb vele megírni a jegyzőkönyvet, így hát felesleges🤣
2023. júl. 3. 08:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mechanikusak. Gyorsabban lehet velük pötyögni, nagyobb eséllyel élik túl, ha leöntöd őket, jobban "érzed", hogy mikor nyomod le, és engeded fel a billentyűt, a te 3 ezres logitechedhez képest akármennyi billentyű lenyomását képesek regisztrálni, míg a tiéd örül, ha 3-5öt. Sorolhatnám.

"Talán igen, de gépíró Manci néni se fogja hamarabb vele megírni a jegyzőkönyvet, így hát felesleges🤣" De. Nekem is van az egyik gépnél egy alap Logitech membrános bill, azzal írok kb. 600leütés \ perccel, a legolcsóbb mechanikussal meg olyan 750el.

2023. júl. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!