Tényleg nincs más értékelhető billentyűzet márka a piacon mint a Keychron és a Varmilo?
A Prohardver topikjában folyton csak ezt a kettőt ajánlják. Minden más az használhatatlan divattermék, világító karácsonyfa, ésatöbbi jelzőkkel van illetve. Például az Asus, Steelseries, Corsair billentyűzeteire ezt írja ott valaki, idézem:
"Ezek a "márkák" számomra rémesnek tűnnek mind designban, mind minőségben."
Szóval akkor csak a kérdésben említett kettő, a többi meg hulladék?
Sok topikban megvan, igen. Csak hát mit tegyen valaki, ha nem ért valamihez, és tudni szeretne valamit? Mint én, aki nem értek a mechanikus billentyűzetekhez, de szeretnék egyet, és hiába kérdezek, hiába írom le, hogy mit szeretnék, figyelmen kívül hagyják, és csak megy a papagáj ajánlás.
7. A Spirit Of Gamer rémes márka. Vegyél Keychront vagy Varmilot!
A steelseries túlárazott, a Logitech szintén túlárazott, a Corsair billek amúgy egészen jók, viszont mocskos drágák. (volt K65 Luxom)
Ha egy mezei játékos vagy, akkor neked bőven elég lesz a tetszőleges switchel ellátott Red Dragon is, nem kell drágábbat venni. Minek? Mit tudnak ezek szerinted, amire neked szükséged lehet? Én ESEA-n felsőbb rankokon voltam még membránossal is annak idején, használtam red dragont sokáig, aztán volt a k65 luxom, majd egy hyperx alloy fps pro. Az igazság az, hogy a 3 mechanikus között én nem találtam különbséget. Szebben világított a Corsair? Természetesen. Minőségibb érzete volt? Hogyne! Megérte azt a ~50 ezres különbözetet? Lófaxt. Jobban lehetett vele játszani? Lófaxt. Jobban lehetett vele írni? Lófaxt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!