Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg nincs más értékelhető...

Tényleg nincs más értékelhető billentyűzet márka a piacon mint a Keychron és a Varmilo?

Figyelt kérdés

A Prohardver topikjában folyton csak ezt a kettőt ajánlják. Minden más az használhatatlan divattermék, világító karácsonyfa, ésatöbbi jelzőkkel van illetve. Például az Asus, Steelseries, Corsair billentyűzeteire ezt írja ott valaki, idézem:

"Ezek a "márkák" számomra rémesnek tűnnek mind designban, mind minőségben."

Szóval akkor csak a kérdésben említett kettő, a többi meg hulladék?

2023. júl. 1. 20:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell a sznobokra hallgatni, a Logitechtől kezdve, a Dellen keresztül a Microsoftig, nagyon sok gyártónak vannak jó billentyűzetei.
2023. júl. 1. 20:14
 2/14 anonim ***** válasza:
A "milyen billentyűzetet vegyek?"-re gondolsz? Ott már napi téma a DIY projektek világa hónapok óta, és valószínűleg ilyen szemléletben gondolkodnak többségében, amikor választ adnak.
2023. júl. 1. 20:17
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Évek óta egy Speedlinket használok. Már zavaróan retkes, pedig takarítom de még mindig teljesen korrektül működik. Használni kényelmes így leszrom ki mire izgul, vagy hogy épp ez nem egy trendi, dizájner keyboard. :D
2023. júl. 1. 20:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Trust
2023. júl. 1. 20:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz irányba ment az a topik el. Néhány fórumozó játszótere lett, fújják a Keychron/Varmilo/mindenmásszar mantrát. Ajánlást már csak elvétve adnak, ha valaki olyan billentyűzetről kérdez, ami szerintük ciki, vagy rangjukon aluli még írni is róla, figyelmen kívül hagyják, nem segítenek.
2023. júl. 1. 22:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez sok topikban megvan, már 10+ éve. Egyszerűen ignorálni kell az ilyen hülyeségeket és kész.
2023. júl. 1. 22:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont azok divattermékek. Nekem egy olcsó 15ezres Spirit of Gamer K500 van néhány éve és tökéletesen működik.
2023. júl. 2. 02:21
 8/14 A kérdező kommentje:

Sok topikban megvan, igen. Csak hát mit tegyen valaki, ha nem ért valamihez, és tudni szeretne valamit? Mint én, aki nem értek a mechanikus billentyűzetekhez, de szeretnék egyet, és hiába kérdezek, hiába írom le, hogy mit szeretnék, figyelmen kívül hagyják, és csak megy a papagáj ajánlás.

7. A Spirit Of Gamer rémes márka. Vegyél Keychront vagy Varmilot!

2023. júl. 2. 07:47
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 Kössz nem.
2023. júl. 2. 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

A steelseries túlárazott, a Logitech szintén túlárazott, a Corsair billek amúgy egészen jók, viszont mocskos drágák. (volt K65 Luxom)

Ha egy mezei játékos vagy, akkor neked bőven elég lesz a tetszőleges switchel ellátott Red Dragon is, nem kell drágábbat venni. Minek? Mit tudnak ezek szerinted, amire neked szükséged lehet? Én ESEA-n felsőbb rankokon voltam még membránossal is annak idején, használtam red dragont sokáig, aztán volt a k65 luxom, majd egy hyperx alloy fps pro. Az igazság az, hogy a 3 mechanikus között én nem találtam különbséget. Szebben világított a Corsair? Természetesen. Minőségibb érzete volt? Hogyne! Megérte azt a ~50 ezres különbözetet? Lófaxt. Jobban lehetett vele játszani? Lófaxt. Jobban lehetett vele írni? Lófaxt.

2023. júl. 2. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!