Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek? (olyantól...

Mi a véleményetek? (olyantól érdekel akinek vannak tapasztalatai)

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy új pc-t. Ami most van az már régi, ha valaki rendelt már bármilyen pc alkatrészt a pcx.hu-ról kérem ossza meg velem a véleményét róla. Ez lenne amit szeretnék rendelni: [link] természetesen nem összeszerelve hanem alkatrészenként.

2023. jún. 30. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Elég kiegyensúlyozatlan kombináció, az a proci totál felesleges a 3060Ti mellett.
2023. jún. 30. 22:05
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Azért van egy-két dolog, aminél jól jöhet egy kis extra procierő. A Fortnite-univerzumon kívül is van élet. De ha csak arra kell, akkor tényleg felesleges.
2023. jún. 30. 22:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Mondj egy játékot ahol a 3060Ti meleltt szüksége lehet egy 13700-ra...
2023. jún. 30. 23:47
 4/14 A kérdező kommentje:
Valahogy gondoltam hogy ez lesz, hogy mindenre választ kapok csak a kérdésemre nem! Azért kell a 3060 ti mellé az i7 mert megadom a mòdját ha érdekel. Viszont várom mostmár a véleményeket a pcx-röl.
2023. júl. 1. 00:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Csak értelme nincs annak amit csinálsz, magyarul a pénzt szórod feleslegesen, mert pl egy 13400 + 3080 kombinációval sokkal előrébb lennél, de aztán te dolgod, hogy " megadod a módját " hisz az ájhét jobban hangzik mint az ájöt.
2023. júl. 1. 01:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak játékok vannak a világon. De a játékok között például a számításigényes szimulátorok kívánják az extra erős proceszort.

A pcx-el nincs baj, sokan rendelnek onnan. De ha nem összeszerelt gépet rendelsz, akkor nagyjából mindegy, az alkatrészt mindenki bele tudja rakni egy csomagba. Én ha jól emlékszem csak kábeleket rendeltem eddig tőlük.

Egyébként ők arról híresek, hogy össze is szerelik a gépeket, ezt azért nem mindegyik bolt csinálja, és sok videót töltenek fel youtube-ra, a szerelésekről is. Ott megnézheted őket, hogy kivel üzletelsz.

2023. júl. 1. 02:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

PCX jó bolt... volt. Most is jó és megbízhatí, de az elmúlt egy évben eléggé megdrágultak. Lehet kifogni náluk azért 1-1 jó áras terméket, de a jellemző inkább az, hogy máshol kell megvenni.

Amúgy ha te magad szereled össze, akkor édesmindegy honnan rendelesz. A garancia a gyártóhoz szól, így igazán... szóval nagykertől berendelni és futárral elküldeni hozzád az bárkinek megy, nem lesz gond. Szóval még a hardveraprós bolt nélküli kereskedők is rendben vannak, hiszen ők is a gyári garanciával adják a terméket (bár a kata fasságok miatt nem tudnak cégre számlázni)

Szóval ott vegyed, ahol olcsóbb. Ha valami már 2 ezerrel olcsóbb egy másik boltban, akkor megéri máshonnan rendelni, mert a szállítás nincs 2 ezer.

2023. júl. 1. 06:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez bazi drága ennyiért, összvissz 3060 ti-al meg 16 giga rammal. AMúgy a PCX jó bolt, rendeltem onnan már sokmindent.
2023. júl. 1. 11:07
 9/14 A kérdező kommentje:
8. 32 gb ramja lesz mert négyet rendelek a 8-as stickekből
2023. júl. 1. 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor is elég drága szerintem. Ha 3070 lenne benne legalàbb, akkor határeset.
2023. júl. 1. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!