Gyömrőről és Mendéről tudnátok mondani valami jót és rosszat is? Valami elfogulatlan véleményt szereetnék olyantól, akinek van tapasztalata ezzel a két faluval kapcsolatban, de azért tudja milyen Budapestinek is lenni. Budapestiként milyen odamenni?
Szerintem kulturáltabbak. Legalábbis amennyit én Csepelből ismerek, (...és az nem kevés)
45 évesen költöztem Budapest belvárosából Gyömrő, illetve Mende szomszédságába és jelenleg Gyömrőn dolgozom.
Budapestiként milyen odamenni?
Szokatlan. Hatalmas váltás.
Nekem nagyjából 10évembe került megszokni. És nem Gyömrő vagy Mende miatt, hanem a főváros és vidék miatt.
Ha mondjuk Telkibe vagy Solymárra költöztem volna, az is szokatlan lett volna. Más világ.
A Bp-ről leköltözők 70%-a visszamenne, ha lenne miből.
"Van annyira kultúrált a népesség mint csepelen?"
Ha olyan félelmeid vannak, hogy Csepelt elhagyva egyre kevésbé civilizált emberek élnek, akkor inkább ne hagyd el Csepelt. Néhányan azt hiszik, hogy Budapesten kizárólag az ország elit rétege lakik, azon kívül meg a maradék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!