Tudnátok tapasztalatot/véleményt írni a Garden Field márkájú fűkaszáról?
Mint hobbi gép,ugy van nyilvántartva a fűkaszák közt .Gondolj bele ,a bolt leakciózza,és még így van rajt nyeresége,valójában milyen anyagból is készűlhet .Elkészülte után ,még mennyi költség rakódik rá.Raktározás ,szállítás,áfa 27 % Ez egy tömeg árú,és úgy is van kezelve.
A jó gépek kb 100 közeléből indulnak .Azokat nagyon ritkán látni akcióban .
Valahogy így mondták el nekem is egy 40000 ft hobbi gépről a véleméyt,mikor 4 hónapi használat után totálkárosan bevittem javitatni a szervízbe .
Kidobtam 40 ezret,90 ért vettem egy márkásat,kb 3 éve.
Itt minden kérdésedre választ találsz.
Hát ha az a telek mondjuk 1000 m2, és nagy füvet vágsz vele, akkor nemigen fog kibírni 5 évet, legfeljebb ha költesz pótalkatrészre.
Szerintem ugyanaz, mint a Strauss.
3,5 lóerő? hahahaha, akkor többet tud, mint a 200 ezres Stihl!
inkább ne azon törd a fejed, hogy elég lesz-e félgázon a teljesítménye (elárulom: NEM), hanem azon, hogy 3 hónap múlva, életében másodjára majd be tudod-e indítani?
Pontosan ugyanezt a hibát elkövettem én is, és ezt nem dicsekvésből mondom...
Otthon Stihl-em van, avval nincs is gondom, de 40 kilométerre van egy kis horgászkalyibám 180 m2 telekkel (szóval pici), és hogy ne kelljen otthonról hurcolnom a gépet, vettem oda egy hasonló 25 ezer Ft-os csodát. Gondoltam ebben a munkában az se szakad meg. Ja, mert 50 cm3, és 3,5 lóerő... aha... sajnos elvesztettem a számláját, és nem tudtam visszavinni. Így 3 alkalommal tudtam használni, de az ELSŐ használatkor már magától leállt 5 perc után. Nem értek hozzá, úgy szereltettem, szerencsére csak új tömítések kellettek a karburátorába... a vadi újak helyett!
A 3. alkalom után megszorult a főtengely csapágya az 1:30-as keverék ellenére! Úgy bäsztam ki a szelektív leadóba, csak úgy porzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!