Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olyan van hogy két ventilátor...

Olyan van hogy két ventilátor egymással szemben fújja a levegőt? Hp DC7800 SFF gép.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A processzor netezés közben 34-38 C. Ez nem nagy gondolom, de nekem fura a két ellentétes levegő áramlás. Irodai használatra van csak használva a gép.

2023. jún. 25. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Rosszak a nyilaid. Mindegyik hátrafelé fúj.
2023. jún. 25. 22:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ebben az irányban? [link]

A előlapi rácsnál érzem a levegő áramlását kifele. Arra kell fújjon?

2023. jún. 26. 11:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ki pontozott le, nem tudom...
2023. jún. 26. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Az előlap felőli ventilátor egyértelműen befelé fúj, tehát az előlapon keresztül szívja be a levegőt és fújja hátra a bordára és a bordán levő ventilátorra. Ezt a ventilátor oldalán levő nyilak egyértelműen jelzik. A bordán levő ventilátor is hátrafelé fúj. Ez abból látszik, hogy a számítógép ventilátorok minden esetben a matricás oldaluk felé fújják a levegőt és a képen egyértelműen látszik a matrica. Ha mondjuk mindkét oldalon van matrica, akkor a ventilátor tápkábeleinek a bekötési oldala felé fúj. De egyébként a belső, bordán levő ventilátoron is biztos vannak nyilak, csak a felszereléstől nem látszik.

Szóval szerintem tuti, hogy nem egymással szembe fújnak a ventilátorok.

Azt meg nem tudom, hogy miért érzel légáramlást az előlap rácsánál.

2023. jún. 26. 15:24
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az alapos választ, rendes vagy.

Azt érzékeltem fújásnak, ami valójában szívás. :))

Nedves tenyerem odatartva azt gondoltam kifele fúj, mert hideget éreztem. Most odatettem egy könnyű papírlapot, és rátapadt a rácsra..., szóval szív azon a rácson.

2023. jún. 26. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!