Új gép nem indul?
Sziasztok!
A gyerekemnek 2 hete rakattam össze egy alap Gamer PC-t. Tegnap szólt a fiam, hogy lefagyott a gép, a kikapcsoló gombra sem reagállt, csak az áramtalanítás segített. Elindításkor minden felpörög, de a monitor nem ad képet, a HDD működését jelző fény sem világít, és szintén nem regál a kikapcsoló gombra még úgy sem, ha sokáig nyomom. Sajnos aki összerakta az 2 hetes szabadságát tölti külföldön. Van valami ötlet, mi lehet?
Új minden eszköz benne! USB csatlakozókból mindent kihúztam, úgy sem indul. Tudom, hogy ha zárlatos egy bedugott eszköz, akkor is ez van.
Alap szinten értek az informatikához, de ez kifog rajtam.
Alaplap: GIGABYTE B450 AORUS ELITE
CPU: AMD Ryzen AMD Ryzen 5 5600X
VGA: ASRock Radeon RX 6600 XT
ha esetleg ez segítség...
Az alaplapi menüig el kellene tudni jutni, az alaplap csippanásokkal is jelzi a hiba fajtáját, esetleg a pontos okát.
Ha még csippanás sincs, akkor a ház oldalát érdemes lenne leszedni - ha ez nem gari megszüntető ok- és megigazgatni a kábeleket, ellenőrizni a ram-ot, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!