Davebywhy? kérdése:
A gépem nem indul,most tettem össze egy cooler master masterbox q300l gépházban egy asus prime h610m-k d4 alaplappal és egy intel core i3 12100f proci,2x8g 3200 ram. Ha benyomom nem megy a venti. táp csere már volt úgy sem működöt.valami ötlet?
Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 15:11
1/10 anonim válasza:
Bekapcs, reset gombokat jól kötötted a lapra?
Mit értesz pontosan a bekapcsolom nem emgy a venti alatt, nem idnul egyáltalán a gép?
Bekapcs, reset gombokat jól kötötted a lapra?
2/10 A kérdező kommentje:
Azt értem hogy semmit nem reagál,
és igen mindent jól kötöttem a helyére.
2023. máj. 5. 15:53
3/10 anonim válasza:
Próbáld rövidre zárni simán, hogy úgy indul-e, igaz ezzel max annyit zársz ki, hogy a gépház kapcoslója nem jó esetleg.
4/10 anonim válasza:
Az már megvolt, hogy addig húzod ki az alkatrészeket, csatlakozókat, és dugod vissza amíg mindegyiken végigmentél?
5/10 A kérdező kommentje:
Ez már mind megvolt, de semmi
2023. máj. 5. 21:01
6/10 A kérdező kommentje:
Két tippem van.
Vagy az eggyik alaplapi csati, vagy a bios lehet hogy túl régi verzió a procihoz.
2023. máj. 5. 21:04
7/10 anonim válasza:
BIOS-t kizárhatod nyugodtan, tekintve, hogy egy generációban jöttek ki.
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor csak az lehet hogy gyárihibás az alaplap eggyik portja. Vagy valami ilyesmi..
2023. máj. 5. 21:17
10/10 A kérdező kommentje:
jól dugtam össze.
Vissza vittem garival és azt mondták hogy a gépházban egy távtartó rövidre zárta az alaplapot és ezért nem Indult.
2023. máj. 10. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!