Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » VR játékok futtatására milyen...

VR játékok futtatására milyen PC lenne alkalmas jó minőségben?

Figyelt kérdés

Nem csak VR-ra készített játékokat akarok így játszani. Hanem olyan játékokat is amiket nem VR-ra terveztek de lehet őket 3D-ben játszani, gondolom bármilyen belső nézetes játékot.

Az én gépem mennyire alkalmas erre?

B450 alaplap

Ryzen 5 3500 cpu

600W táp

16gb ram

RTX 3080 10gb videokártya

A videokártyát most fejlesztettem RTX 2080 Superről. A cput is szeretném már lassan, de most nincs idő és pénz erre. És a memóriát is. Addig is ez milyen játékélményt fog nyújtani VR játékokban? Egy HP Reverb G2 hetcetem van.

2023. jún. 23. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:

"Egy HP Reverb G2 hetcetem van"

Ha van VR szetted, akkor mi a kérdés?

2023. jún. 23. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Az, hogy érdemes e megvenni rá a játékokat?
2023. jún. 23. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Valamivel magasabb, mint 4K a pixelszám, és a konstans 90 fps-t kéne tudnia tartania a gépednek a konstans 90 hz megjelenítésért.

A legtöbb VR játék azért direkt kis igényűre van csinálva, vagy szimplán csak régi, így nem lesz gond vele a 3080-nak és a procinak se.

Ha egy játéknak a normál verziója megy 100+ fps-sel 4K-ban, konstansan (tehát nem nagyon esik be az 1% low fps érték sem 100 alá), akkor annak a VR verziójának is jól kellene mennie a G2-n, ki kell tudnia szolgálni.

2023. jún. 24. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!