VR játékok futtatására milyen PC lenne alkalmas jó minőségben?
Nem csak VR-ra készített játékokat akarok így játszani. Hanem olyan játékokat is amiket nem VR-ra terveztek de lehet őket 3D-ben játszani, gondolom bármilyen belső nézetes játékot.
Az én gépem mennyire alkalmas erre?
B450 alaplap
Ryzen 5 3500 cpu
600W táp
16gb ram
RTX 3080 10gb videokártya
A videokártyát most fejlesztettem RTX 2080 Superről. A cput is szeretném már lassan, de most nincs idő és pénz erre. És a memóriát is. Addig is ez milyen játékélményt fog nyújtani VR játékokban? Egy HP Reverb G2 hetcetem van.
"Egy HP Reverb G2 hetcetem van"
Ha van VR szetted, akkor mi a kérdés?
Valamivel magasabb, mint 4K a pixelszám, és a konstans 90 fps-t kéne tudnia tartania a gépednek a konstans 90 hz megjelenítésért.
A legtöbb VR játék azért direkt kis igényűre van csinálva, vagy szimplán csak régi, így nem lesz gond vele a 3080-nak és a procinak se.
Ha egy játéknak a normál verziója megy 100+ fps-sel 4K-ban, konstansan (tehát nem nagyon esik be az 1% low fps érték sem 100 alá), akkor annak a VR verziójának is jól kellene mennie a G2-n, ki kell tudnia szolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!