ASrock HDV M2/+ és Asus Prime alaplapok milyenek?
Figyelt kérdés
Beléjük lehet tenni egy 8-12P vagy több magos processzort. Vagy ha AMD-t tervezek akkor X3D processzort talán? Az olcsóbb lapoknak H710 vagy A620 lapokhoz képest az oc lehetőségen kívűl van előnye a drágább lapoknak? DDR5 támogatás is fontos viszont?2023. jún. 15. 12:59
1/8 anonim válasza:
A Prime lapok korrektek, bármilyen AMD procit kiszolgálnak.
2/8 anonim válasza:
Tuningnál azért VRM-re érdemes náluk is figyelni.
3/8 anonim válasza:
"bármilyen procit kiszolgálnak"
Nagy lfaszt. https://www.youtube.com/watch?v=DMKV1Cm25KQ
Lesz olyan throttling, hogy nem igaz.
4/8 anonim válasza:
Miért nem az egész mondatot idézed? Talán azért, mert az nem az AsRock lapról szólt? :)
5/8 anonim válasza:
És te elhiszed, hogy az asus prime alaplapja azzal a darab kis bordával majd fog 170+ wattot kiszolgálni? Szép álom, nem mondom. :D Örül, ha 100at.
6/8 anonim válasza:
A kérdés 8 és 12 magos procikra, esetleg ezek 3D V-cache változataira vonatkozik. A HUB videó szerint még a ratyi Asrock HDV is throttling nélkül boldogul a 7800X3D-vel és a 7700X-szel. Valszeg a non-X 7900 sem.okozna túl nagy gondot neki, de 7/24 renderre nyilván én sem ezt tenném alá.
A kérdésben nem szerepel 7950X.
7/8 anonim válasza:
Én pedig a te válaszodra reagáltam. Te szerinted bármilyen procival elbodogulna az a legalja VRM, hát a nagy lófact. Te mindig annyi hülyeséget szoktál itt összehordani, hogy néha az ember azt hiszi neked fizetnek azért, hogy butaságokat írkálj.
8/8 anonim válasza:
Oké, igazad van, nem fogalmaztam korrektül.
Ezúton kérnék mindenkit, hogy a #1 válaszom tekinzse tárgytalannak.
Ehelyett azt kellett volna helyesen írnom: a Prime lapok VRMje kiszolgálják az összes a kérdés szempontjából releváns processzort kivéve a Ryzen 9 7900X-et. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!