ASUS PRIME B250M-PLUS alaplapon hová lehet csatlakoztatni egy SPIRIT OF GAMER ROGUE ONE előlapi kártyaolvasó portját?
Figyelt kérdés
Van egy COM port ami méretben egyezik,viszont a csatlakozó kábelen az a PIN van vakon ahol érintkező van az alaplapi porton a lábkiosztást figyelemmel kisérve.2019. máj. 26. 06:43
1/3 anonim válasza:
A kártyaolvasó egészen biztosan USB porton csatlakozik az alaplaphoz. Hogy USB2 vagy USB3 az valószínűleg kiderül a ház használati utasításából.
Hogy ilyeneket hol találsz az alaplapon, az meg az alaplapéból...meg rá is van szitázva nyákra.
2/3 A kérdező kommentje:
A netről letőltve megtaláltam a leírásában.Igaz vagy hatszor neztem át mire észrevettem hogy képekkel ábrázolják.
Most már csak azt lenne jo tudni hogy az USB0910 USB1112 csatlakozo portra kell rádugni.
2019. máj. 26. 18:56
3/3 anonim válasza:
Az mindegy.
USB port az USB port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!