A Lenovo ThinkPad T450s tartalmaz-e ujjlenyomat olvasót?
Figyelt kérdés
A jelenlegi tulajdonos nem tudja, én sem tudom hol kellene lennie a szenzornak, miről ismerhető fel.2023. jún. 8. 22:36
1/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Ha van rajta ujjlenyomat olvasó akkor itt található.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, a jelölt helyen neki nincs semmi.
Köszi.
2023. jún. 8. 23:14
5/9 A kérdező kommentje:
Egyik jelölt helyen sincs 😅
2023. jún. 8. 23:14
6/9 anonim válasza:
Csak azt a kis négyzet szenzort kell keresni, hogy van e rajta. Körülötte nincs kiszínezve mint ahogy képen látszik.
7/9 anonim válasza:
Nekem a régebbi x220-ason van, de leragasztottam, mert ha beindul, lefagy a laptop. Az x250-esen nincs.
8/9 anonim válasza:
Még ha van is, akkor is a régebbi sílusú olvasó van rajtuk, ami szerintem borzalmas, gyorsabb beírni a jelszót.
9/9 anonim válasza:
Ezért írtam a #1-es hozzászólásomban a hivatalos adatlapjára hivatkozva: OPCIONÁLIS. Vagyis választható, van olyan, amelyiken van, van olyan, amelyiken nincs.
És a hivatalos, termékről készült kép alapján, ha van rajta, az jobb oldalt a jobbra mutató kurzorbillentyű mellett van.
Ezt a hivatalos, magyar nyelvű kézikönyv:
is megerősíti:
"A modelltől függően számítógépe ujjlenyomat-olvasóval rendelkezhet."
Mint az a tesztek során/felhasználók által készített képeken is látszódik:
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
* [link] - ezen például nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!