Párásodo ujjlenyomat érzékelővel mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy Redmi note 8 pro telóm ami ha meleg van +20 fok felett vagyok az utcán akkor zárolja az ujjlenyomatott és csak kóddal engedi fel oldani elvileg azért van mert be párásodik az ujjlenyomat olvasó és hibás próbálkozásnak veszi.
Viszont ha úgy teszem a farmer zsebembe , hogy a kijelző a combom felé néz akkor nem csinálja de nemtudom megszokni így.
Lehet vele mást kezdeni?
2021. jan. 8. 17:57
1/3 savanyújóska válasza:
Le tudod törölni a ruhán amikor kiveszed, nagyon mást nem. Amúgy fun fact, nekem pedig az rettenetesen fura, ha nem a combom felé néz a kijelző. (Bár nekem jobbkezesként bal oldalon van, és egy kézzel is ballal kezelem, szóval lehet emiatt.)
2/3 A kérdező kommentje:
Régebbi farmeromon a zsebe fölött kicsivel volt ilyen fém valami ami a zsebet tartotta az párszor szét karistolta a tököt ezért mindig kijelzővel kifelé tettem a zsebembe nehogy össze karcolja a képernyőt és nagyon megszoktam😅
2021. jan. 8. 18:52
3/3 A kérdező kommentje:
Tokot*
2021. jan. 8. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!