Kérhetnék egy kis segitseget ennnek a konfignak a beárazásában?
Alaplap:Asus H81M-K
cpu: i7.4771----be quiet pure rock hűtővel.
2x4 corsair ddr3 ram 1600mhz
1x120 giga ssd + 2x512 ssd.
vga: asus gtx-960 4gb-black edition
táp:chieftec 650w 80+bronz.
Az első nagyon optimista, proci 20, kártya 20, ssd típusfüggő, de gondolom öregek, úgyhogy a három együtt maximum 10-12, ram 8-10, táp korától függően 3-10e, alaplap 9.
Egyben az egészből levennék 10-15 százalékot legalább ha nem csak árulni akarod. 65 ezerérnél többet én ezért nem kérnék, 100 ezerből modernebb, gyorsabb, fejleszthető konfigokat lehet összerakni.
90-100? Ne vicceljünk.
Proci 15-ért kapható jelenleg.
Ram 5000 körül mennek már ekkora kitek.
Három SSD-re számolhatunk 15k-t összesen...
VGA 15-20 között megy, jó szándékkal akkor legyen 20.
Lapért 5-nél többet enm lehet kérni
Táp jó szándékkal 10-et ér
Elértük a 70k-t összesen.... és egy gép általában darabokban többért megy el, mint egyben az egész, szóval innen nézve az 50-70k közötti sáv a reális, és akkor még jól jár ha a 70-hez közelít egyben eladva az ár.
Nos akkor ideje kicsit átvizsgálnod a használtpiacot, én pont azt tettem, mielőtt írtam az árakat, 4771-et is láttam 40k-ért, csak épp a kutya sem fogja megvenni annyiért, szóval régebbi i7-ért is kérni szabad 25-öt csak vevő nem biztos hogy lesz rá...
A darabokban és egyben árra meg szintén szavad a lehetőség, tetszőleges gépet nézz meg mennyiért árulják, aztán rakd ugyanazt össze a darabokból, hogy mennyire jön ki a vége....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!