Mi okozza ezt a nyüszítést és ezt a rekedt beindítási hangot?
Figyelt kérdés
BIOS-ban visszaállítottam az összes beállítást. És azóta szinte ez megy. De a gép működik normálisan, csak eléggé lelassult. Ezt mi okozza?
2023. máj. 14. 16:11
1/11 A kérdező kommentje:
A hanghoz a link
2023. máj. 14. 16:12
3/11 P.O.C. válasza:
Vinyó valószínűleg. Mert annak felpörgése után kezdi el.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem, mert azt kihúztam és nem onnan jön, valahonnan a prociról jön
2023. máj. 14. 20:01
5/11 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik mint ha az alaplapodon lévő csipogó szólna (zárlatos), vagy a proci hűtöd ventilátorának a hangja, finoman nyúlj oda az ujjaddal a ventilátorhoz üzem közben ha megváltozik a sípolás akkor szinte biztos ott a baj.
6/11 A kérdező kommentje:
De csak adott ki ilyen hangot mikor valamit nagyon töltött, pl: Ha mintha a RDR2 töltene egy win 95-ös gépen, kb ilyen esetekben ad ki ilyen hangot. Most már be se fejezi amióta a BIOS beállításokat visszaállítottam alapba
2023. máj. 14. 22:07
7/11 MGéza válasza:
Alaplap hibának, kondi nyüszítésnek néz hallom én. A hibajelenség is az alaplap hibájára utal. Szét kell kapni, át kell nézni púpos kondi vagy látható sérülés után kutatva.
8/11 A kérdező kommentje:
2023. máj. 20. 21:30
9/11 P.O.C. válasza:
Konkrétan a GigyByte feliratú, amit fotóztál az alaplap déli hídja, illetve az azon lévő hűtőborda. Annak nem kéne coil whineozni. De lentebb van egy csipogó, az tényleg tud hangod adni funkcionálisan is, és nem szükséges a gép minden napi működéséhez. Csak akkor szükséges rádugni ha hibát keresünk mert nem indul a gép.
Ha azt lehúzod az alaplapról, akkor is csinálja?
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor már nem, az volt! Köszönöm szépen! 😃
2023. máj. 21. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!