Crucial MX500 SATA3 SSD rögzítésére való csavarokat hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Régi számítógépbe vásároltam egyet, de az ahhoz tartozó tartalékcsavarok már nincsenek meg.2023. máj. 14. 12:58
1/10 anonim válasza:
Akármelyik számtechboltban, webshopban.
2/10 A kérdező kommentje:
Gondolom ezek szabvány méretű csavarok, minden ilyen ssd-hez ugyanolyanok kellenek nem?
2023. máj. 14. 13:05
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. máj. 14. 13:15
5/10 P.O.C. válasza:
A számítógép házhoz is adnak ilyen csavarokat. Ha megvannak még a gép tartozékai, a dobozban biztos lesz. Amúgy számtech boltba adnak, nem nagyon kérnek érte pénzt sem.
6/10 anonim válasza:
SSD-ben nincs mozgó alkatrész, nem szükséges rögzíteni. Csak dobd be a házba, azt csá. A kábelek majd kb egy helyben tartják.
7/10 anonim válasza:
Fő az igénytelenség, aztán majd ha esetleg mozgatja a gépházat meg lehet csodálkozni miért törik ki a csati vagy épp mit keres az SSD a procihűtőben...
8/10 P.O.C. válasza:
#7: Láttam már ilyet. Hozták a gépet hozzám, hogy kopogó hangot ad. A szakbarbár kolléga is a semmibe lógó SSD -t látta jónak. Szépen ki is ütötte az elülső házhűtő cooler egyik lapátját. :D
Van vagy kemény 300 Ft egy beépítő keret csavarokkal együtt, biztos hitelt kellett volna rá felvenni neki...
9/10 anonim válasza:
Jól van na, nem kell olyan hülyének lenni, hogy a ventilátor mellé dobod be. Ilyen egyszerű. Ne kötekedjetek már.
10/10 P.O.C. válasza:
Nem kötekedtem, de az ilyen "kenjük be sárral, jól van az úgy" stílust sehogy sem tudom elviselni. Ráadásul az utóbbi 6-8 éven szerintem nem lehetett kapni újonnan olyan számítógépházat am legalább 1 db 2,5" -os meghajtó hely nincs kialakítva. Innentől kezdve arra buzdítani valakit, hogy akassza fel valami random helyre, nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!