Melyik SSD lenne jó max. 15 ezerig?
Ezt a 3-at néztem ki:
Megéri a Samsung az árát, vagy elég lenne a 2 Crucial közül az egyik?
Azért nem egészen mindegy.
Ennyiből elég lenne egy vacak A480 is, nyilván az is jó olyan PC-be ahol minimális az írás/olvasás, de hétköznapi használatra azért ajánlott jobb.
Ezek közül helyből a BX500-t kizárnám, az elég hamar kifut a Cache-ből elég hamar és máris throttlingol.
Az MX500 már egész jónak számít, csak éppen már nem mai darab.
Ha jól értem a 870 Evo elég hasonló, mint az MX500 azonban magasabb a hibaarány.
Én személy szerint az MX500-t venném ezek közül.
Csak 2,5" sata jöhet szóba?
Akkor az MX500
Érdemes lehet DRAM cache-sel szereltet venni, mert azok jók írási sebességben is, az MX pedig az. A másik kettőben nincsen, azok nagyon hamar be tudnak lassulni. Kis fájlok, vagy párszáz mega mozgatásánál ez mindegy. De ha nagy fájlokat is mozgatsz, akkor számíthat.
Olvasásban közel ugyanolyan jók, tehát rendeszer/programok/játékok hasonló sebességgel töltődnek be, nyílnak meg.
Dram-os még a wd blue 3d és a samsung evo ssd-k.
Szóval ha nincsenek nagy fájlok, és jelentőset tudsz spórulni egy gyengébb minőségű SSD-vel, akkor tulajdonképpen megérheti a spórolás.
Crucial mx500 lett végül.
Asrock b85m pro 3 alaplapba kellene amúgy, azt nem írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!