Ez a gép milyennek számít jelenleg és mennyit érhet?
Esetleg mit lenne érdemes rajta fejleszteni? Ha érdemes.
Processzor: i7-8086k 4GHz
Memória: G.SKILL Trident Z 2x8GB 3200MHz CL16
Videókártya: Intel Arc A770 16GB
Alaplap: Asrock Z370 Taichi
Tároló eszköz: Adata XPG SX8200 Pro 2TB, WD Blue SN570 1TB, Kingston HyperX Savage 240GB
Ház: NZXT S340 Elite
Tápegység: Seasonic PRIME Snow Silent 650W
CPU hűtő: NZXT Kraken X62
NZXT RGB & Fan Controller
Az az intel videokártya még mindig elég kezdetleges, hiába vannak a szép videók arról, hogy mennyit fejlődtek a driverekkel. Kerülném emiatt egy komplett gép vásárlásakor, és ezzel valószínűleg nagyon sokan vannak hasonlóképpen.
Proci és alaplap együtt elkelhet óccón... kb lassacskán a minimum szintet képviselik a mai játékokhoz, 10400 szint.
A gép többi része viszont elég szép. Tehát érdemes lenne egy korszerű gépet belepakolni ebbe a házba, és tovább használni, már ha szeretnél teljesítményben előrelépni. Memória matadhat akár... de érdemes elgondolkodni a 32 gigán.
Nyilván a videokártyát te látod jobban... ha neked ennyi teljesítmény elég, nem tapasztalsz hibákat vele, akkor nem kell cserélned/eladnod/fejlesztened.
A proci jelenleg elég az A770 mellé. Szóval igazándiból maradhat.
Tehát az egyben értékesítés két akadályozója, hogy egy aránytalanul drága házban van, aránytalanul drága táppal, illetve akio ezt a teljesítményszintet keresik, azoknak nem kell ennyi ssd, és eléggé irtóznak még az intel videokártyától.
Darabokban kelhet el...
Nem mai darab már, még 2018-ban építettem. SSD-kre nekem szükségem van, azért van benne ennyi. Tápon sosem szoktam spórolni.
Én is így gondoltam, hogy cpu, alaplap esetleg memória cserét érné csak meg (ddr5 végett). És talán a házat se ártana cserélni, bár gondom nincs vele, de nem biztos, hogy mégegyszer ezt venném.
Mert 9 gen esetében I7-ek-nél nincs HT támogatás, csak I9-nél.
Az meg azért egy eléggé érezhető érvágás sok helyzetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!