FX8320 8 magos processzor de 4 et jelez?
Figyelt kérdés
Feladatkezelőben azt írja magok száma 2 logikai processzor 4, letöltöttem cpu-z alkalmazást ott pedig , cores:4 , itt is 4 magot jelez, valakinek ötlet ? Minden fut normálisan viszont kicsit zavaró.2023. máj. 9. 18:29
1/6 anonim válasza:
Ezért: [link]
Az a helyzet, hogy nem ugyanúgy definiálta az AMD a magokat mint mindenki más, és igazából az egy 4 magos processzor 8 szállal.
2/6 A kérdező kommentje:
Azért érdekes nekem ez ,mert néztem az imént egy videót cpu overclockingról ahol ezt a processzort húzzák nem egy videóban. Előtte cpu-z alkalmazást 2 ember is megmutatta és nekik 8 cores volt írva nem 4. A másik ,hogy eszközkezelőben , processzor fülre nyomva 8 processzor elemet dob fel.
2023. máj. 9. 18:35
3/6 anonim válasza:
"összesen 12,1 millió dollár kártérítést fizet azoknak a felhasználóknak, akik FX-8000/9000 CPU-t vásároltak a honlapján vagy Kalifornia államban. Az eset abból adódik, hogy az AMD úgy hirdeti ezeket a processzorokat, mint 8 magos processzorokat"
4/6 anonim válasza:
Mondjuk papíron a 8 szálat pedig mindenképp kéen ejleznie.
5/6 anonim válasza:
Az eszközkezelőben is a szálakat mutatja. Ez pl. egy 8 magos proci 16 szállal.
6/6 anonim válasza:
NA, még egy lúzer, aki beugrott a dologba! Kártérítésért esetleg perelhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!