2/10 Trevor. válasza:
Amíg nincs mi kihasználja, addig nincs értelme...
Fogadni mernék, hogy az iPhone 6s a 2 magos procijával gyorsabb, mint akármelyik 8 magos androidos telefon. Csak azért, mert az iOS tökéletesen van optimalizálva a telefonban lévő hardverre és az alkalmazások szintúgy kihasználják teljes egészében a hardvert.
3/10 anonim válasza:
azét az s6 edge sem csöppen el inkább már az venném mint a kis szutyok iphone 6
5/10 anonim válasza:
Ez a 8 mag nem egyszerre fut hanem van 4 gyenge de kisfogyasztású és 4 erős de nagyfogyasztású mag ami felváltva fut igény esetén.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) én most egy P8 Lite-ot rendeltem, mindig is meg voltam elégedve a Huawei telefonokkal. Iphone 6s-re én nem adnék ki annyi pénzt.. :)
2016. márc. 19. 16:06
7/10 BM-Striker válasza:
Nem a magok száma számít, hanem a típusa.
8/10 A kérdező kommentje:
Kirin 620 nyolcmagos 1.2 GHz-es processzor
2016. márc. 19. 16:12
9/10 Trevor. válasza:
Én se vennék iPhone-t, jómagam egy Xiaomi Redmi 2 Pro-val szemezek, az még az a kategória, amit megengedhetek magamnak és a pénzemért normális sebességet kapok (Snapdragon 410, 2GB ram, 16GB ROM, Adreno 306, 4,7"-os IPS HD).
De az optimalizálás sokat számít, hogy gyorsan működjön a készülék.
10/10 A kérdező kommentje:
jól hangzik :D ez a Lite is számomra pont még megengedhető árkategóriában van és tökéletes is ár-érték arányt tekintve :D
2016. márc. 19. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!