Miért szaggat a játék ha elvileg minden jó hozzá?
2023. máj. 8. 11:53
31/40 anonim válasza:
Megint kezdi... akkor a videóknál vedd már észre, hogy ezek azon alapulnak hogy a cenzurázás és jogi buktatók miatt hol mit kellett változtatni, megsúgom SA-ból még lemezes kiadásban is volt vagy 3 külön verzió....
32/40 A kérdező kommentje:
Ez már beteges, kár volt ezért privát üzenetet írni :D
Kételkedőknek: én voltam a b*lf*sz mert meg maradt nyitva a chrome és az pár GB ramot levett, mert mondjuk úgy 10-15 fül van megnyitva abból vannak videók is. Szóval én bénáztam, de ez a kérdés már egy megrágott csont.
2023. máj. 26. 20:20
33/40 anonim válasza:
#32 Nem beteges hanem szimplán tényleg igaza van, vannak eltérések . Többi nem érdekel amit írtok aki ki is próbálta az látja ahogy én.
34/40 anonim válasza:
Igen saját amgadnak válaszolsz, ahogy a korábbi profilról is írogattad, de van akinek felesleges bármit írni, mert nem érti meg a dolgokat, nem is értem miért 2 csillaggal startolsz ismét....
35/40 anonim válasza:
#34 Mit értsek meg? A hazugságodat? Ki se próbáltad de osztod az észt... te meg 100 csillaggal mégis hazugságot terjesztesz...
36/40 anonim válasza:
Ne fárassz megint. Maga a kérdező is jelzi már, hogy privátban is bombázod.
37/40 anonim válasza:
#36 Nem véletlenül...
persze itt hazugság édesebb
38/40 anonim válasza:
ha valaki megmondja igazat hogy vannak eltérések egyből lehurrogjátok és gugli találatokkal dobáljátok ami nem támaszt alá semmit mert ki kell probálni
39/40 anonim válasza:
"A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani
(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
🤣😂
Ez tényleg beteges már.
40/40 A kérdező kommentje:
Szerintem valami pszichés problémával küzd az illető. A játékot már majdnem kitoltam, de gyk-n az értesítéseket kapom. Innentől töröltem a kérdést (tisztában vagyok vele, hogy így csak látni nem fogom)
2023. máj. 29. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!