Milyen gépet raknál össze 4k videók vágásához?
Elvileg lehet, de pár hónapja még támogatási problémák voltak vele a driver és a szoftver oldalon. A Premiere nem tudta normálisan használni az új intel kártyákat, pedig a media engine és a quick sync ott van ebben is.
Jók lesznek ezek, főleg az A770 de csak. akkor ha ott lesz minden support mögöttük. Egyelőre ezzel még gondok vannak...
Ez az Intel vga eléggé új cucc, nem tudni, hogy az ilyen feladatokban mit tud. De a ddr6-os GTX 1650-et ha elveri játékokban. Akkor ebben is biztosan eltudja verni. Az RX 6400-al az élen ami amúgy is minimum Ryzen 7 5600/3700 + B550 lapot igényel ha teljesen kiakarjuk használni a pci-e korlátait vagy pedig B660 + I3 12300-at.
Szerintem jobban jársz ha ezen az áron ugyanúgy kilehet már fogni RTX 2060, RTX 3050 vagy RX 6600-as kártyákat ilyen áron akár makulátlan állapotokba is. De ennél a GTX 1660 is jobb választás ha már csak a munka részt nézzük akkor is.
Ez így rendben van. De ha ddr4 ramot raksz be akkor legalább 3000mhz legyen de ha ennyit szánsz a dolgokra lehet elgondolkodnék a ddr5-ön később majd ha foglalatot akarsz váltani nem kell majd ram csere. És jól jön a ddr5 ram játékokban is munkára még inkább. Vganak meg igen erre a feladatra sokkal jobb az Nvidia.
Mondjuk én ilyen feladatt mellett lehet elgondolkodnék egy jobb B550 lapon + Ryzen 7 5700G procin. Az ilyen ASrock HVS-HDV cuccokat szerintem kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!