Mennyire gáz ha RTX 4090 helyett csak 4080-at kérek a konfigba?
Eredetileg 4090-el kértem, már előleget is befizettem rá , csak most egyik munkatársam erősködött, hogy felesleges 4090 ahhoz amikkel én játszok meg a sima full hd monitorhoz amit használok.
Pénzem meg van rá igazából, meg már meg is rendeltem bár még összeszerelést nem kezdték meg rákérdeztem módosíthatnám még..
Hallgassak munkatársamra vagy inkább maradjon a 4090?
Néha játszok újabb játékokkal de főbb játékok amikkel játszok és valóban nem olyan nagy az igényük az GTA5, Dota2, CSGO , van 3 monitorom de egyszerre csak egy képernyőn játszok bármilyen játékkal.
Ha nem számít a kiadás, az ár, akkor vegyél 4090-et. Minek spórolnál ha ennyire mindegy? Az is lényegtele nha van pénzed, hogy mire használod, elvégre nem számít, szóval nem kell figyelni az ár-érték arányt.
Úgyhogy ne spórolj szerintem, a 4090 valamivel időtállóbb, jobb választás így.
Viszont arra figylej, hogy legyen combos tápod hozzá!
Köszönöm, már délelőtt szóltam a boltnak, hogy mehet az eredeti felállásban a dolog, én is így gondoltam végül amit te is írtál.
1200 wattos tápegységet kértem hozzá, szóval túl van biztosítva a dolog. Alapjáraton 1000-es volt a gyári javaslat hozzá, de inkább biztosra megyek.
25
Tényleg nem értem, hogy miért ekkora dolog egy ilyen számítógépet venni, szerintem elég sokan vesznek ilyet és nem kell millimosnak lenni hozzá.. nem azt írtam, ki, hogy melyik Ferrarit vegyem meg.. kb. úgy adod elő..
Én is gondolkoztam a 4090-en, mert itt németben árban nem volt sokkal drágább mint a 4080 de az tényleg túl brutális kártya, 4k alatt értelmetlen vétel
Szóval 1440p-re vettem 4080-at, javaslom te is felejtsd el a fullhd-t és válts feljebb
Úgy, hogy nem érdekel a 4K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!