Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb számítógép...

Melyik a legjobb számítógép webáruház?

Figyelt kérdés

Én csak a radium.hu-t ismerem.

Szeretnék venni egy játékra és munkára (pl. programozásra) használható komplett pc konfigurációt.

Sok hirdetést feldob a facebook is, de nem tudom, melyik a legjobb, legmegbízhatóbb.

2023. ápr. 18. 19:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
PCX
2023. ápr. 18. 21:28
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Az, amelyik legolcsóbban adja az általad kinézett alkatrészt. Rendes garanciával.

Árukeresőt ajánlom, de hardveraprón is van pár jó bolt nélküli eladó, pl gianni

2023. ápr. 18. 21:33
 3/14 anonim ***** válasza:
38%

Ahol van becsületkassza.

(mindenki annyit fizet amennyit akar)

😁

2023. ápr. 18. 23:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Ahol a elgjobb áron adják, normális bolt van egy rakat, szóval tényleg kb ott célszerű venni ahol épp legjobbak az árak.
2023. ápr. 19. 04:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb az, ha megbízol valakit aki tényleg ért hozzá, hogy válogasson össze neked egy konfigot amit meg is épít, le is tesztel.

Alkatrészekre pedig számtalan üzlet, főleg online webáruház van, ami már befutott. Legnépszerűbbek az Aqua, ipon, PCX.

2023. ápr. 19. 10:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Én anno iPon-ról rendeltem, amikor még nem mertem magamnak összerakni, de szerintem nincs köztük nagy különbség.

Alkatrészekhez ajánlom a Foramax-ot, elég jó áraik szoktak lenni, itt Szombathelyen is van üzletük, megbízhatóak, korrektek.

Ha van időd utánajárni a dolgoknak, biztos külön raknám össze, sokszor elég nagy különbség van a termékek árai között, ami miatt több helyről rendelésnél is rengeteget spórolhatsz (az alaplapom például 45 ezer volt 3 év garival Foramaxon, és 87 ezer volt 1 év garival az iPon-on...).

2023. ápr. 19. 17:19
 7/14 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 19. 18:07
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
pcx
2023. ápr. 19. 20:05
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen, az a hátrányom, hogy nem értek a hardverekhez sajnos.

Olyan gépet szeretnék, ami nem akad el nagyon a mai játékokon, és rendes munkára is alkalmas.

Fontos nekem még, hogy ne legyen nagyon zajos.

2023. ápr. 19. 21:27
 10/14 anonim ***** válasza:
@9, mennyi a kereted rá, egész pontosan mire használnád?
2023. ápr. 20. 19:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!