PCIe 4.0 M2 NVME működik PCIe 3.0 alaplapban?
Nekem csak egy régebbi (3 éves) Asus B460-H Gaming van és szeretnék bele Samsung 980 Pro 2TB Heatsink M2est. (ez már 4.0, tudom lassabb lenne, de nekem ez kell).
Egy M2 már van benne Samsung 980 1TB. (az még 3.0 PCIe).
Kérdésem az működnee 2 különböző sávszélességű vagy hogy is mondjam NVMe. Köszi a segítséget.
8-as. Köszi ez fontos volt. Nekem baj, ha letiltja a Sata portokat. Akkor lehet mégsem veszem meg.
Van egy DVD égetőm. 1 terás SSDm satára és 2 darab 4 terás vinyó is.
Gondolkodtam azon is veszek 1 terás Samsung 980 Pro Heatsink-et (GPU végett ne menjen rá sok hő). Melléje 2 terás WD Red vinyót és így kb. annyiba kerülne, mint egy darab 2 terás kérdésben említett NVMe.
Ez komolyan fontos válasz volt tőled. Hely problémával küzdök Gaming részen és archiváló részen is (mivel HDD-kről nem játszok).
Én is most olvasom a speckókat, akkor a Sata 6G_1 és Sata 6G_2-t tiltaná le legrosszabb esetben is???
Már szedem is szét a gépet és ezeket üresen hagyom.
Aha, oké. Köszi.
Na és a vérszegény RTX 3060as energiáját remélem nem veszi lejjebb, mert amúgy sem combos a 2560x1440es monitoromhoz :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!