A display port van olyan jó mint a vga vagy a dvi?
Ismét #16-nak:
Ezt kotortam elő a pincéből: [link]
Ez egy 4:3 arányú 2008-as őskövület, 1280x1024 felbontással, 60Hz-es képfrissítéssel.
Egy 13 éves monitor már tudta.
Mikor technikai oldalról valaki megpróbálja neki elmagyarázni a dolgokat mindig ezt csinálja, nekiáll ködösíteni, más témára terelni és direkt figyelmen kívül hagyni apróságokat. Ja meg nekiáll személyeskedni trágár stílusban, de adok egy jó tanácsot, ha magas a vérnyomásod inkább menj el sétálni, mert én elején írtam, hogy úgy is lehetetlen lesz számodra elmagyarázni.
De rövidre zárom neked:
Ebbe köss bele jó, itt konkrétan a szabványt leírják, úgy overall mire képes maximum....
#12 DK
"A lányom gépében egy AMD Raedon HD 5670 van. Bár nem egy mai darab, de a kedvetekért kihúztam a DVI-t, és rádugtam egy VGA-val a monitorra. A felbontás maradt 1920 x 1200, de a felbontás beállításánál lehetőségem lett 2048 x 1536-ra is. "
Az analóg D-SUB (VGA) nem képes érzékelni a monitor max felbontását, ezért van lehetőséged az analógon a max felbontásra állítani de nézd meg a kép minőségét egy analógnak.
Az analógnak ennyi a max felbontás amit képes átvinni, mit nem lehet ezen megérteni.
Persze extrém anyagminőség és körülmények között lehet hogy még növelhető csak épp a kábelt nem fogod tudni megfizetni.
Felesleges a D-SUB (VGA)-ról papolnod ennyi volt a technológiába, a digitális jelátvitel mindent átvett.
#23-nak:
Nem kötök én bele semmibe, inkább én is linkelek neked valamit, oké?
Vitatkoztasd a két linket egymással, de azt ajánlom hogy olvasd végig TELJESEN! : [link]
Idézek neked, hogy érdekedben álljon VÉGIG olvasni: "A DisplayPort maximális felbontása nagyobb, mint a VGA 7680 x 4320 pixel 30 hertzes frekvencián, és hangátvitelre is képes."
Fejezzétek be a h'lyeséget.
Ismét #23-nak:
Értelmezem neked az idézetet:
30Hz-es képfrissítésnél a DisplayPort nagyobb felbontást tud, mint a VGA 7680x4320-as felbontása.
No komment.
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
/Woody Allen
"Vitatkoztasd a két linket egymással, de azt ajánlom hogy olvasd végig TELJESEN! : [link] "
Akkor te miért nem tettél így?
26: Hát te tényleg nagyon nem mondom mi vagy.... Feltűnt, hogy ott a Displayport-ról van szó és arra írják hogy többet tud?
Nem mellesleg 30Hz-ről beszélünk, szerinted ki használ 30Hz-et, írtam én elején hogy halmozni fogod megint az örültségeket de azért erre a szintre én se számítottam, maradj tényleg inkább a politikánál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!