Szeretnék venni egy 144hz/165hz monitort. Gépembe egy Zotac Nvidia GTX 1060 Kártyám van,viszont nem világos,hogy Display port kábelt majd hova dugjam mivel én nem találok ki mondottan olyan feliratot a kártya hátán,Valaki segitene?
A bal kettő és a jobb szélső DisplayPort, nem tudod elrontani, mert teljesen más az alakja mint a HDMI-nek ami jobbról a második.
1060-hoz a 144Hz-es monitor kb. annyira kell mint hajótöröttnek a korty tengervíz.
3 évig toltam 1060-al úgyhogy tudom mire képes ez a GPU.
720p-ben van értelme a 144Hz-nek, felette teljesen hülyeség. 1080p-ben 60 FPS körül van amit tud hozni pár éves játékok alatt. Egy 75Hz-es monitor bőven elég, ha csak nem valami régi nulla gép igényű pl. CS:GO a céljáték.
Viszont ha valaki egy régi videokártya mellé vesz egy vadiúj monitort, akkor valószínűleg tovább fogja használni, mint a VGA-t.
Én egy 1050 Ti mellé vettem 165Hz monitort, 2-3 játékban tudtam csak kihasználni, csakhogy azóta lecseréltem a videokártyát egy 3070-re. Ha a korábbi kártyához veszem a monitort, akkor a 3070 2-3 játék kivételével csak malmozna 60Hz-en (FHD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!