Vélemeny a nemrégiben bemutatott Rtx 4070rol jó az ár-értek aránya?
Palitot már találtam ami jellemzően a legolcsóbbak között szokott lenni , na ez 290. ASUS, MSI, Gigabyte stb nem lesz nálunk 300 körül.
Kicsit keresgéltem 620 dollár az USA kisker ára ennek a kártyának, 210.000Ft.
És ez ott is már kisker ár, szóval nem lehet azt mondani, hogy erre nálunk jön még rá az adó. Nálunk erre itt még 80k rájön, és bizony ez nem a vám, az is benn van nyilván a 80-ban, de nem tetemes része.
"Akkor most kérlek értelmezd a példát amit mutattam, és majd kérlek pár nap múlva mutass nekem 260 körül 4070-et"
Vagy értelmezd, amit én írtam :D Nem mondtam, hogy 260ért lehet kapni, az egy minimális irányár amiből ki lehet indulni. Erre még rájön a profit, meg minden szar.
"Palitot már találtam ami jellemzően a legolcsóbbak között szokott lenni , na ez 290. ASUS, MSI, Gigabyte stb nem lesz nálunk 300 körül."
Asus-nak, MSI-nak és a Gigabyte-nak is $600 az alapára, a legdrágább kártya $680, ami az ASUS TUF OC, ami három ventilátoros. A dual csak $600.
Gyakorlatilag azt húzod tovább, amit írtam.
Nem hiszem el, hogy ennyire nehéz.... ami USA-ban kisker áron 560k az nálunk 760k
Tudom luxus, de akkor segítek, vámmal kalkulált áron is 640.000Ft körül jönne ki a példában említett kártya, akkor hogy lett belőle nálunk 760k?
Innen erre én több szót nem fogok fecsérelni, mert hihetetlen, hogy valaki enynire ne értse meg, adottak az árak, mindenki matekozhat vele adóval, vámmal, és hopp megkapja az összeget, de végül ennyiért nlunk sosem kerülnek forgalomba a a kártyák.
Akkor mégis hol a képletnek azon része amivel kiszámolhatjuk, hogy az adóval, vámmal 640.000Ft-os itteni kisker árból hogy lett 760.000.
Na kíváncsian várom a képletet rá, de komolyan akinek ez sok egyben addig jusson el, hogy a hazai tesztek szinte mindig úgy fejezik be az rtékelést, hogy "a kártya x összegbe fog kerülni de nálunk várhatóan jóval magasabb áron kerül forgalomba."
19-es röhejes vagy xDDDD ugyan ezt írta a másik is xDD profitról gondolom te még életben nem hallottál xD nem baj legalább mostmár biztos tudjuk hogy nem tudsz mondatot értelmezni xD
az msi amit küldtél összeszámolva 711ezer és 750ért már lehet kapni. annyira nem lőttünk mellé xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!