Nemrégiben újratelepítettem a Windowst (10) minden particiót töröltem, de utanna egy kis hiba lépett fel. Mi lehet a hiba?
Windows 10 újratelepítés után az egyik 297GB-os meghajtóm csak 578MB-os lett és az lett a neve, hogy a "Rendszer számára fenntartott meghajtó..
A mappa üres..Gondolom valami windows mappa lehet..
A lényeg az (meg ami lehinkabb engem érdekel), hogy-hogy lehet vissza hozni azt a 297GB-os meghajtót? Vagy mi erre a megoldás hogy ne az a particó legyen?
Fontos lenne, szóval megköszönném a segítségeteket..
A lemezkezelőben mit lát?
Az amúgy normális h csinált egy rejtett, kis partíciót - csak az a fura hogy atöbbi eltűnt. Mert a többire tette a windowst, nem?
Vagy másik helyet adtál meg neki pl D:?
Mert akkor elég nagy szívás, mivel ha kiveszed a C-t nem indul majd el..
Amúgy a lemezkezelőben hozz létre új kötetet az üres területen.
A windows a C: meghajtón van.
D: meghajtón pedig ez a rendszer számára fenntartott meghajtó van..Pedig régebben az volt a 297GB-os..
Lemezkezelőben is csak annyit lát hogy 578MB-os, de ha formáznám vagy valami azt írja ki, hogy "a windows nem tudja formázni a lemez rendszerparticióját"
Szóval nem értem..
Akkor az volt a baj hogy csak formáztad a c: -ot viszont nem törölted ki alóla a partíciót. Így jobb híján a D:-ből csinálta meg magának a rendszer számára fenntartott területet.
Vagy az is lehet hogy a D:-on volt eddig a win, és azt nem törölted, ezért hagyta ott.
Akárhogy is a helyedben lementenék mindent, és újrahúznám az egészet úgy hogy minden partíciót formázok, és törlök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!