Vettem egy gépet használtan újratelepitettem és a driver telepitések után nincs kép miért lehet?
Van a számítógép benne van a videókártya (2GB) VGA kábel ebbe van bele dugva bekapcsolom a gépet fel telepíti a driverét a kártyának kéri Hogy indítsam újra a gépet megtörténik az újraindítás és a windows logo után feketén világít a kép és nincs semmi kikapcsolom a gépet belépek csökkentett módban eszközkezelőben letörlöm a drivert és utána újraindítom a gépet akkor bekapcsol ugyanúgy viszont ugyanúgy folytatódik ez hogy felrakja a drivert újraindítom és nincsen kép kipróbáltam egy másik videókártyával is ugyanezt csinálja és az alaplapi videókártyába dugom Akkor is ugyanezt csinálja
-videókártya: gigabyte r7 240
-processzor:amd a6-7470k radeon r5 6 compute cores 2c+4g
-alaplap:asrock fm2a78m pro3+
- 8GB ddr3 Kingmax
-ssd 120gb Kingston
Az nem lehet hogy az IGP és az R7 240 Dual Graphics -ot aklot?
Ilyenkor az alaplapi VGA nem ad képet?
2. Kommentelő
-szerintem nem lehet hogy a kártya szar hiszen kiszedtem a másik gépemből a videókártyát és azzal ugyan ezt produkálja illetve azt is próbáltam hogy kiszedtem videókártyát és alaplapiról és szintén ugyan ez.
3. Kommentelő
-bocsi ha félre értelek de ugy értelmeztem amit írtál hogy eggyütt dolgozik a két kártya én próbáltam eggyütt és külön is sehogy se megy, megmondom az őszintét nem vagyok ebbe a részbe nagyon jártas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!