Ennek a kis gépnek bőven elég egy 500 wattos Táp ugye?
Figyelt kérdés
A tap egy FSP Hyper M 500W
A gép pedig egy : Ryzen 5 1400
, 16gb ram, 1db hdd, és rx 480 vga
2023. ápr. 8. 20:13
2/8 anonim válasza:
Arra elég, de ha valami high-end VGA-ra válasz akkor cseréld mert elég vacak darab. Nem is értem FSP név alatt miért adnak el ilyen rossz minőségű tápokat, az átlag user meg megveszi, mert hát FSP.(a Chieftec is szépen leépített a brand-t az utóbbi években)
3/8 A kérdező kommentje:
Meg nem vettem meg. Egy silentiumpc vero l2 600w jobb lenne?Bár gondolom nagy különbség nincs,árban semmi.
2023. ápr. 8. 21:03
4/8 anonim válasza:
Vero L2 még rosszabb táp.
Mennyi a keret? Illetve mik a lehetőségek?
Innen egy Tier c-t minimum vennék, de ha belefér a Tier B-s is mehet.
5/8 anonim válasza:
A méret kényelmesen elég, csak minőségi elgyen.
6/8 anonim válasza:
Elég. Viszont az alaplap képes fogadni egy ryzen 5800X3D + RTX 4090-et is akár 😃
Szóval ha akarsz fejleszteni majd a későbbiekben, akkor aszerint lenne érdemes most tápot választani. Tier B-C szint jó ajánlás.
7/8 A kérdező kommentje:
Alaplapot nem is írtam 😄
Amúgy egy ASROCK B450M-HDV R4.0
2023. ápr. 9. 12:56
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon kevés pénz maradt tápra hogy ezeket megvettem.11ezer forint.. Igy végül egy 600w cooler mastert sikerült venni
2023. ápr. 9. 12:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!